Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Tuesday, November 3, 2009

Beriya2 betul anak aku ni...

hahahhaaaaa...korang layan la video dari artis kita ni...hahahaa..
alamak...sengit la pulak video ni..
sebelum korang tekan play tu..korang off kan la dulu lagu Aizat tu dulu..
kang tak dengo pulak si danish ni baca doa...
siap pakai kain pelekat tu ha...lepas solat...hahahaaa...
video

Adalah lebih baik,tinggalkan harta kepada pewaris anda..untuk masa depan anak-anak...daripada anda tinggalkan mereka dalam keadaan byk hutang dan bebanan...fikir-fikirkan la...
cepat bertindak insuranskan pendapatan keluarga anda...
Ingin daftar keahlian ecosway?? jom tgk produk2 ecosway di www.ecosway.com/home/my199699
just call me : 012-7442334 / email szulnorain@yahoo.com

3 comments:

ninie's corner said...

pandai nyer dia.....
bagus2....mcm tu la anak mama
kan.....anak papa jg.........
untung MD.....

Mama-Danish & Sarah said...

jadi anak yg soleh ya danish.... boleh doakan mama ngan abah nanti...

MAMADANISH78 said...

tq korang.....:)
dah lama dah video ni...masa rambut dia botak lagi tu...lupe jek nk publishkan n3 nye...

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...