Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Tuesday, December 8, 2009

stori mori aku yg tak semengah manee...uuuhuuu

salam semua.....


lamanya la..aku tak update blog aku ni...uuuhuhhuuuuu
kenapa ek????entahla...aku sndiri pun tak tau...
sebab aku dah terperangkap kat Facebook je kew???
ye kotttt...tp tak jugak...tapi yg pasti..
mmg aku mmg takde mood langsung nak upload segala pic
dan berita terkini aku kat blog ni...
mungkin ade masa2 dia kot...kekadang rase jemu datang...
kekadang rasa xcited pulak datang...
yg ptg aku masih lagi follow cter2 korang kat blog ni..
cuma tak bg komen jek...he2..
takpe...lepas ni insyaallah..aku akan adekan masa sikit
utk belek2 dan update blog kesayangan aku ni...ekkeeee


ok..berkenaan pasal bisnes aku pulak..
still bjalan lancar macam biasa..
cuma aku sekarang dah tak buzy mcm dulu lagi dah..
sebab ape tau..sbb plan nk bukak kedai ecosway tu..aku tangguhkan dulu..
kenapa????eerrmmm..sbb skrg aku just buat networking je dulu..
cari ahli seramai yg mungkin...pastu cari sesiapa yg nak dapatkan kedai cosway..
segalanya akan ku tunjuk ajar bagi sesiapa yg bminat...


oklah..setakat ni je la yg terlintas kat fikiran aku ni...nk update..
nnti lain masa..mungkin ade story yg lebih menarik yg akan aku sampaikan...
nak nak pulak saat ni aku ni mcm nak demam..tak demam...
nak selsema tak selsema...uuhuhuuuu..kusut..


yg ptg aku happy sebab cuti sekolah kan...hubby dan anak aku sentiasa disisi..ekekeeee...
layannnnnnnnnnn....


ooppppss!!! dah lama sbnarnya aku nk upload pic danish ni masa dia konvo kat Today tuari
eeerrrmm...nnati lah aku stori eh...

cewah anak mama...bersama sijil yg danish dapat..Sijil habis baca buku Bacalah Anakkku..


Adalah lebih baik,tinggalkan harta kepada pewaris anda..untuk masa depan anak-anak...daripada anda tinggalkan mereka dalam keadaan byk hutang dan bebanan...fikir-fikirkan la...
cepat bertindak insuranskan pendapatan keluarga anda...
Ingin daftar keahlian ecosway?? jom tgk produk2 ecosway di www.ecosway.com/home/my199699
just call me : 012-7442334 / email szulnorain@yahoo.com

3 comments:

iedaLUVsham said...

siyes mlm td tringat kat mamaD! nape dia senyap je yek?? oo..may bz ngan biz kot :)

ainazliena said...

hapdet jgn x hapdet..utk ari tua nanti..anak2 nk tgok apa yg mak ayah wat time dorang kecik..

syahadah said...

chayang mama D ..hilang windu dgn entry mama D...
jgn lupakan blog mu yg indah ini taww..hope mama d success selalu

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...