Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Tuesday, December 8, 2009

Hari Konvo Danish

HARI KONVO DANISH 2009
First time la aku joint konvo kat tadika ni...
Biasa aku ngn hubby cuma tgk majlis konvo anak org lain je kat shoping2 mall..
kali ni tibalah giliran aku bawak anak sendiri utk majlis konvonya..he3..
Layan la pic danish yg sempat mamaD snap..
mmg happy la aritu...
tak sangka anakku yg yg boleh diketegorikan sbgai penakut ni..
akhirnya kuat semangat gak....ha3...
persembahan pertama danish....koir english...

Sijil Anugerah Bacalah Anakku...Alhamdulillah..danish antara 3 pelajar tahun 5 yang berjaya mghabiskan bacalah anakku..(ketegori sudah pandai membaca)..
Yang baju kale merun tu gak...sepupu danish,nabil..yang lain2 tu budak2 tahun 6 yg berjaya habiskan baca buku Bacalah Anakku dan Read Easy...
Persembahan Kedua...lagu "pak mamat ade kebun"

hehehe..danish jadi anak ayam....berdebo2 la la tu gaknya nak naik pentas...mmg kelako la....

anak ayam,anak itik,anak kucing dan anak burung...


Adalah lebih baik,tinggalkan harta kepada pewaris anda..untuk masa depan anak-anak...daripada anda tinggalkan mereka dalam keadaan byk hutang dan bebanan...fikir-fikirkan la...cepat bertindak insuranskan pendapatan keluarga anda...
Ingin daftar keahlian ecosway?? jom tgk produk2 ecosway di www.ecosway.com/home/my199699
just call me : 012-7442334 / email szulnorain@yahoo.com

3 comments:

Mama-Danish & Sarah said...

terhibur bila tengok gelagat anak2 buat persembahan kan..

ninie's corner said...

seronok time ni kan....tgk gelagat anak2....happy jer dia org ni.....

MAMASYAZA said...

mmg bestkan dpt tgk persembahan anak2...dlm malu2 n takut, ada beraninya

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...