Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Tuesday, October 20, 2009

Masa Cepat Berlalu....

Alahaiii....sunyi sepinya umah aku ni sekarang...
tiada lagi kwn2 datang menerjah dan menyapa aku...uuuhuuu
salah siapa ek????
adakah salah diriku sendiri....?
sah la mmg salah aku..wakkaaaakaa
disebabkan mmg kureng masa nak mengadap laptop ni mcm dulu2,,,
dan mengupdate segala cerita terkini..
walaupun terlalu banyak stori mori yang nak aku khabarkan...
uuuuuhuhuhuuu...sedihnya...
kalau la ade asistant yg boleh tolong aku mengupdate pic2 terbaru kan best....ekekkeeee..
Baru2 ni aku je lepas balik bercuti kat PD...
mmg hapeningggggggggggg....Bercuti dengan kawan2 lagi...

tapi tu la.. MASA!!!!!!!!!!!!!!!
masa utk aku update pic2 tu kureng...kalau la line celcom aku ni laju...
klik je dah leh upload kan best...ni nk upload sekeping gambo je...makan masa..uuuhuhuuu...
Kat Blog kawan2 pun aku hanya sempat tengok new n3 jek...
nak berhubung2 mcm dulu...nak bg komen mmg amik masa..
Jelezzzz gak tgk masing2 masih terjah menerjah ni...uuuhuhuuu..
Tapi aku...?????
mmg aku ade masa waktu pagi...tapi mungkin sebab suasana raya...
dan terlalu byk yg perlu aku buat...cosway lagi..
mbuatkan masa terlalu mencemburui aku....tgk jam....aiksss??cepatnya masa.....
tapi takpe....keadaan akan kembali sediakala tak lama lagi...
aku ku terjah semua rumah kawan2 ku itu..hehehee...



Adalah lebih baik,tinggalkan harta kepada pewaris anda..untuk masa depan anak-anak...daripada anda tinggalkan mereka dalam keadaan byk hutang dan bebanan...fikir-fikirkan la...
cepat bertindak insuranskan pendapatan keluarga anda...
Ingin daftar keahlian ecosway?? jom tgk produk2 ecosway di www.ecosway.com/home/my199699
just call me : 012-7442334 / email szulnorain@yahoo.com

5 comments:

Mama-Danish & Sarah said...

datang ziarah mamaD nie....

Lady of Leisure said...

meh la terjah umah lady heheheh...
takpe no worries, kawan2 mesti faham situasi kita kan..
:)

ninie's corner said...

amboi.....
lama nyer menyepi.........

CuTeMiUt78 said...

welcome back ya mamaD.. hik.hik..hik.. takpe.. pelan2 kayuh k

Mama Qaseh said...

Wahhhh best g bercoti upenya yea dia..winduuu kt MamaD jga tau..

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...