Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Thursday, October 22, 2009

Percutian Kami di PD

KENANGAN TERINDAH DI TELUK KEMANG,PD
3D2N...BERSAMA KAWAN2...
LAYANNNNNNN......

MamaD paling suka permandangan kat sini..kat Rumah Api ni...

Hanya melihat sekitar kawasan je..tak dibenarkan masuk pun..uuuhuhuu

ni lah dia kawasan tmpat mamaD bercuti...dok apartment kat org gomen punya...he2..
murah jek..satu malam rm40 jew....semua kelengkapan ade..cuma yg kelakonya..tuala tak de!!
malam2 buta mamaD g round g beli tuala...wakakaaa
Masa untuk mandi mandeeeee..yahoooo...golap la kulit muka lepas ni..dah la panas giler...
Masa ni mamaD malu2 g nak g berendam...tgk la nnti...bio kasi danish mandi puas2 dulu..
Haa..tu dia..dah sampai ke tengah dah...ekekkeee..ngn cik dah sekali...Cik dah tgh mengimbangankan badan untuk berenang..ekekekekee..jgn mare haaa...

Malamnya kami buat BBQ...mmg hapening ler....
Cikgu Zali n Cikgu Raub tgh menunjukkan skill..hehheee...mamaD tau makan jek...
Perot dah lapoooo....Diaorang ni kalau dah berjumpa...bergosip je ler....kalah pompuan..wakkaaaa
Masa tu Kak Zila sempat lagi masak nasi goreng tu....kena pulak ngn air kopi panas..fuh!!!

sambil2 nak tunggu makanan siap...minah sorang ni...macam biasa la melayan facebook dia...uuhuuuuu..control ayu lagi tuuu..
Bergambar bersama di depan muzium..
My Happy family....mmmuuuahhhh!!



kat sini la mamaD malam2 buta merayau cari tuala,,,sempat jugak la rembat sepasang baju..heheee..


Aksi merajok kami tang tak berapa nak jadi..wakakaaa
Sesekali berangan gak hubby aku ni nak posing maut....wakakaa..

Ha...anak kesayangan mama papa ni...sempat lagi merembat kereta BEN10 kat uptown tu...pantang ade mainan ben10...mesti nak sebat...nasib baik murah jek...
bukan setakat tu je..kasut BEN10 pun berjaya danish ni sambar...
Apepun..percutian kami ni amat mengembirakan...semuanya lancar...alhamdulillah...
otw balik tu .mamaD sempat lagi singgah Tangkak tu....meronda ngn Cik Dah ler...
Beli Langsir ngn baju ela 2 pasang...heheheee....mmg murah...
nnti bila dah siap langsirnya...baru mamaD buat n3 baru ye....

Adalah lebih baik,tinggalkan harta kepada pewaris anda..untuk masa depan anak-anak...daripada anda tinggalkan mereka dalam keadaan byk hutang dan bebanan...fikir-fikirkan la...
cepat bertindak insuranskan pendapatan keluarga anda...
Ingin daftar keahlian ecosway?? jom tgk produk2 ecosway di www.ecosway.com/home/my199699
just call me : 012-7442334 / email szulnorain@yahoo.com

5 comments:

ninie's corner said...

amboi.....cuti sakan ye......
patut le ari cuti pun tak update blog......................
ari biasa kan busy...........
mcmane dgn cosway............

Lady of Leisure said...

bestnya teringat saat ke pd dengan husband haritu..

Faridah said...

hahaha..gambar diorang bergosip tengah laut takde ke? tp tak cukup korum la..si Is takde.hehehe

MAMADANISH78 said...

ninie...cosway mamaD ok2 je...tgh tunggu panggilan nak g interview ni kat KL....
mamaD takde la sebok mana pun...cuma masa nk ngadap laptop mcm dulu2...kureng la..

dah
masa tu kamera tak bawak la..tak smpat nk snap gambo diaorg gosip dalam laut..wakakaa..
is tu mmg mcm tu...takut mandi laut kot.....

adianiez AIDA said...

tak sabar nyer aida nak gi PD awal muharam nanti.... family day....

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...