Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Wednesday, July 28, 2010

2 Hari Lawat Makcik Sakit Di KL ..sambil2 tu meronda2..

Setelah sekian lama tak meround2 kat KL ni..aku jd excited pulak bila dapat meround2 ngn Danish..uuhuhuu..Ye lah..last mamaD bawak Danish p KL masa umur dia 1thn lebih...baru nak pandai jalan masa tu..skrg dah 6thn sudaaa..tahun depan dah nk darjah 1..hihihihi..

Mmg tak jangka sebenarnya nk p KL ni..tetiba jek dpt panggilan makcik yg dok area Gombak ni tak sihat...risau gak..so,bawak lah mak ngn ayah p KL sama..sambil2 tu la mamaD meround habis2an..mana yg sempat...sbb 2hari je kan...nk ke mana je..
moga mak ijah (tudung itam kain batik) cepat la sembuh yeee....biasalah kencing manis..tp kaki dia mengecut la..sbb tu takleh nk jalan...

Sampai KL kol 2pagi...so kol 8 pagi sepupu mamaD dah bawak kitaorg p KK Club kat area gombak tu gak...best gak tmpat ni...besar,cantik,selesa lah....

hehehee..apo laiii...mandi manda la kita...hihihi..
mengepak sudaaaaa...mmg syok arrr..ilang rasa sakit bahu tu bila kena air terjun buatan ni..hihihi

nasib baik leh pakai baju biasa...al maklumlaaa..tak ready pun nk p swimming ni...

tengok lee..gaya anak2 buah mamaD ni...terer betolll..

Habis mandi terus round2 p IKEA pulak...mmg tak sah klu tak p IKEA ni...wajib,,,best!!

ni pulak..pagi2 ahad dah bawak danish p naik LRT...mmg jakon tol anak bujang mamaD ni..hahhaaa..tp mama dia posing dulu tauuu...
macam2 soklan danish tanya dlm LRT ni...happy dia...

posing jap depan KLCC...gambo masa bujang2 dulu ade lah...

abadikan kenangan bersama..
jumpa pulak pemain bola sepak kesukaan dia tu...

Takpelah Danish..nnti ada masa mama ngn papa bawak lg danish jalan2 kat KL yee...mama tau danish tak puas..sama lah ngn mama gak..hihihih...
frust gak dah sampai KL..tak dpt nk g opis mamaD lama,jumpak kawan2..opis tutup kan...sabtu ahad..hahhahaaa...
Sekian..






3 comments:

MAMASYAZA said...

sronok si danish tu bila mama bawak diajalan2

MAMADANISH78 said...

ye lahhh..nk sangat dia naik LRT tu haa..dulu masa kecik naik gak..tp dia tido masa dlm LRT tu..haaa..ni dah beso sikit...baru best bawak jalan2..hihihi..

ninie's corner said...

best nya gi jejln....

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...