Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Tuesday, July 27, 2010

Windunyeeeeeee!!!!!!


Assalamualaikum
Khas buat kawan2 maya MamaD di Blog..
Aduhaiiiii..
MamaD leka sungguh la kat Fb tu..
sampai lupa nk update satu pun kat Blog ku yg sudah bersarang hebat ni..uuhuhuh
minta maaf banyak2...
lepas ni mamaD akan usahakan terjah umah korang semua ye....

7 comments:

laila said...

salam..lama menyepi...
apa kabar?hehe

ninie's corner said...

fuhhh.....lame sungguh.....

honeyB said...

mmg sudi nak komen kak oi..hehe
izah pn dah stat aktif smula bblog..bkn per ni la tmpt nk cite psl kdpan sharian..ye tak?hehe

MAMADANISH78 said...

izah...betul tu izah..:)
akak ni xcited no maen game kat Fb tu haaa..tu yg masa byk lari ke situ..uuhuhuh...
ninie..lama ke?hihihi..takpe kan fb kan mamaD sntiasa ade...:)
laila..mamaD sihat..alhamdulilah..cuma skrg ni bz sikit la jual baju muslimah kanak2 ni...hepi gak masa yg terluang tu..dpt gak mamaD isi..:0

MAMASYAZA said...

memang dah lama menyepikan diri pun, ingatkan sibuk ngan bisnes cosway..rupanya sibuk main game kat fb..hehehe

MAMADANISH78 said...

mamasyaza
cosway tetap cosway gak...bisnes baju ttp bisnes baju gak...game pun ttp game gak...hahahhahhahaaaa...

Yan said...

salam kembali
lame tul tak berupdate ni haa

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...