Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Monday, April 27, 2009

Kad medikal danish..


Ni kad medikal danish punya...mama papa mmg dah awal2 dptkan polisi insurans untuk danish.. Bukan apa..kita sebagai ibu bapa..kena lah berjaga2 dari awal...ye la mana la tau...nasib anak kita akan datang...kena awal2 sediakan tabungan pendidikan dan perlindungan untuk anak...nnti kalau apa2 berlaku takde la nak susahkan orang....Kalau anak kita pandai..nak masuk U ke...nak g belajo luo negara ke...umo danish 20thn je dah leh kuarkan duit rm30,200..
Bukan setakat simpanan je...perlindungan pun ada...ye la,tak yah nak masuk media ke..berita ke..susahkan adik beradik nak pinjam duit ke....sebab kad ni dah leh cover apa jugak penyakit yg menimpa nnti...
so,kepada ibubapa yg masih belum ada kad medikal untuk anak...cuba la sedaya upaya dapatkan..byk kelebihan yg boleh kita dpt..yg paling best..bila apa2 trjadi kat ibu atau bapa(sbg pmbayar)...premium anak kita automatik free sampai usia anak 25thn...apa2 yg berlaku kat anak kita akan di tanggung oleh syarikat GE...
Sapa2 yg berminat..untuk dptkan Plan Tabungan Pendidikan & kad medikal untuk anak...hanya rm120 sebulan,mcm2 kelebihan dpt..Tmasuk jaminan pembayar...
Boleh tinggalkan nama dan no.phone...
tak kira anda jauh atau dekat...saya boleh uruskan polisi dgn cepat...boleh buat bank darf atas nama GE...
Kalau nak kad medikal saja pun boleh..hanya rm1 sehari anda dpt nilai kad sebanyak rm60k setahun...dan mcm2 lagi...so,apalagi???
Kemudahan sudah disediakan...terpulang pada anda sebagai ibu bapa..mmberikan yg terbaik untuk anak anda...

1 comment:

d33la said...

thanks sudi terjah blog dilla...pasal gambar tu eh...nnti dilla tepek tutorial posting ehh...nak citer kat sini panjang lah...slalu lah intai blog sy ehh...

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...