Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Thursday, September 10, 2009

Ade ade jeeeeeee....layannnnnnnnnn

Jeng...Jeng..Jeng.....

Pinggan mangkuk...cawan teko...telah pun sampaiiiii...
alhamdulillah....
tuari mamaD order yg set pinggan dia empat segi kan... bunga vantage
tapi tak jadi la pulak...

sebab baru terfikir set tea bunga vantage dah ada...
tapi mangkuk vantage je lom ada...
kalau amik set vantage dia sekali ngan set tea...
takkan nak sampai dua set tea bunga vantage kan....
so..mamaD tukar la amik set yang ni pulak

hehheee...baru lepas kuar kotak..basuh daaaaaaaaaa...

ni pulak set utk air sejuk...tgk..sama kan bunga dia...
haaa...sebab tu la mamaD tukar...
sebab nk nak sama ngn set bunga pink rose ni...
ni bukak saje2 je tau nak wat koleksi..
tp mamaD terus guna utk harian..hehheee..
yelah..pinggan mangkuk kat umah ni pun dah 6tahun dah guna...
nak gak tukar lain....

ni pulak hal anak bujang mamaD pulak.. g pusat bandar semalam... mamaD ngn hubby beli baju tshirt MU yang baru tu....sepasang... bila dah bayar,,ternampak pulak la jaket untuk danish ni...mula2 nak try2 jek...eeeehhh..bertuah punya anak...terus nak pakai terus dia..nak bawak balik...wakakakaaaa.... nak tak nak kena la bayarkan jugak... tak pelah kebetulan jaket lama danish pun dah singkat dah.... dulu jaket miskey mouse...sekarang dah bujang,....ceh2!!.. dah pandai pilih jenama..nak adidas...tp Liverpool la pulak..wakakkaaa... danish dia minat MU... belasah je la...

ni pulak...mama dia dah kemarok lilin wangi dah pulak....wakakaaa...
layannnnnnnnnnnnnnn....
Sabtu dan ahad ni..masa yg sesuai untuk mamaD lengkapkan persiapan raya yg bakal menjelma tak lama lagi......Jari mamaD ni pun dah gatal dah nk tunjuk situ..nak tunjuk sini...wakkaaaaa

Adalah lebih baik,tinggalkan harta kepada pewaris anda..untuk masa depan anak-anak...daripada anda tinggalkan mereka dalam keadaan byk hutang dan bebanan...fikir-fikirkan la...
cepat bertindak insuranskan pendapatan keluarga anda...
Ingin daftar keahlian ecosway?? jom tgk produk2 ecosway di www.ecosway.com/home/my199699
just call me : 012-7442334 / email szulnorain@yahoo.com

6 comments:

ninie's corner said...

amboi2x pinggan mangkuk dia........
mahal tu....... mayak nyer duit dia..... tp cantit koleksi tu....

MaMaSyAzA said...

su pun ada gak set vantage tu 2 set tapi syg nak keluarkan dari kotak..dok bwh tangga ja la jawabnya

Mama-Danish & Sarah said...

cantiknya set vantage mamaD...berapa riban abih tu? hihihi....

iedaLUVsham said...

amboi! lawonyer pinggan mangkuk baru mamaD! english gitu ;)

CuTeMiUt78 said...

amboi kemain lagi pinggan vintage tu..

izan ishak said...

catiknya mamaD koleksi vantage tuh!...nak jugaaa...

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...