Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Monday, September 14, 2009

Kuih Raya dan dot...dot...

tadaaaaaaaaaaaa...
kuih raya special mamaD dah sampaiiii.....
tahun ni urusan beli kuih muih semua hubby mamaD yg settlekan..he2
Hubby yg order....mamaD buzy sikit ar tahun ni...
ye lah..ptg kena g training...nk settlekan semua
hal2 nk raya ni...tak tertanggung la rasanya..
mana rumah ni nk kemas lagi..kain baju raya nk digosok lagi..uuuhuhuu..

close up sikit...he2...ni sebahagian kuih muih yg mamaD order...nk tunjuk semua mana leh...meh la datang beraye umah mamaD dulu...he2

Kuih dari Fatimah Cookies ni..dalam bungkusan dlm beg mmg dah ada 4jenis kuih...rm100...ok kan..?nmpak mcm sodap...lom rase G pun...
Jeng...jeng..jeng.....
"mamaaaaaaaaa!!!ade kad raye tuk mama laaaa...."..he2..
kata2 danish la tu..."mama,dia tulis "mamadanish" la...
mula2 terkejut gak...sape pulak la yg bg aku kad raye ni...
kalau mamaDanish ni mesti kwn2 dalam intenet nye panggilan...
wat suspen jek....mana pulak dia tau alamat mamaD ni...?
rupe2nya...si CuteMiut78 yg glamor tu yg bagi...hahahaa2..
terharunya la hai....

TQ RINA...sbb ingat kat mamaD ni...tahun depan jgn lupa bg lagi tau...wakkaaa
kalau boleh datang la beraya umah mamaD kat pasir gudang ni yeeeeee....

Haaaaaaaaa..ni pulak kes anak bujang mamaD la...
Semalam mamaD ngn family Blogger www.halamanfarida.blogspot.com
g berbuka posa kat senibung...
niatnya lepas buka nk terus ke Danga Bay..
nk terjah Butik Mawi Ekin...
nk beli la tudung kat butik Ekin tu..
tapi semua dah sold out la...tinggal yg biasa2 jek....
cik dah beli gak keronsang...wat kenangan la tu..beli kat kedai Mawi..he2..
Pastu round2 kat area danga bay tu..anak bujang ku ini
tersentap sekejap bila nampak koleksi2 BEN10...
aduiiiyyyaaaaiiiii...bukan main merayu lagi dia nkkan jam tangan BEN10 tu tau...
masuk ni dah 3 jam tangan BEN10 dia beli...
nak tak nak belikan la jugak,,,niat mmg nk belikan selimut BEN10 tu jek...
haiiii...danish2...dari baju,seluo,kasut,cadar,selimut,jam tangan,beg sekolah...SEMUA BEN10...!

Adalah lebih baik,tinggalkan harta kepada pewaris anda..untuk masa depan anak-anak...daripada anda tinggalkan mereka dalam keadaan byk hutang dan bebanan...fikir-fikirkan la...
cepat bertindak insuranskan pendapatan keluarga anda...
Ingin daftar keahlian ecosway?? jom tgk produk2 ecosway di www.ecosway.com/home/my199699
just call me : 012-7442334 / email szulnorain@yahoo.com

9 comments:

Gieyana said...

wow wee..sedapnya kuih raya..hiks!

Mama Qaseh said...

Wah berbuka kat Senibong yea Yang..lma tk g sana tue..sedaaapnya ns lmak kt sna kan..Yg lain2 pun best..
Menyempat lak tue melintas ke Danga Bay hehe..
HAmboiiii danish manyaknya koleksi Ben10 yea..
Raya sakan laa ngn Ben10 nnti yea cayang hehe

CuTeMiUt78 said...

oppss... mula2 tgk cam best je kuih2 tu kan.. skali bila scroll lagi kebawah.. eh.. cam kenal je kad raya tu.. hik..hik..hik.. malu la plak.. bila dikatakan glamer.. idak ler glamer mana pun.. kita ni biasa2 je.. hik..hik..hik..
nak dtg umah beraya ya.. eemmm beri la contact no.. insyallah klu berkesempatan.. kita g k

MAMADANISH78 said...

meh la datang..call mamaD 012-7121230...pintu rumah mamad sntiasa tbuka untuk teman2 blogger...he2..

syahadah said...

best tegk kuih muih ghaye ni kan..
rumah blum kemas ke?tp umah mama d sure cantik wlupun tk berkemas..hahaha

$WeeT HoNeY said...

wahh...wahh.... cantik2 kuih 2... tak rasa sayang ke nak mkn?? hehehheeee...
mamad kat pg ke?? kat mana ekk??
kita ni cam dekat jek...

MAMADANISH78 said...

hada...hari ke hari mamaD asik bkemas jek..tp hasilnya totap same jek!!!myakitkan mate...uuuuhuhuhuu..

sweet honey..
mamaD dok kat area taman scientex...awak dok area mana ek??wah kalau dekat leh la dtg umah beraye...ye..:)

MAMADANISH78 said...

hada...hari ke hari mamaD asik bkemas jek..tp hasilnya totap same jek!!!myakitkan mate...uuuuhuhuhuu..

sweet honey..
mamaD dok kat area taman scientex...awak dok area mana ek??wah kalau dekat leh la dtg umah beraye...ye..:)

$WeeT HoNeY said...

ina dok kota masai.. dekat sgt lah ni... hehheee... nak dtg umah kena bgtau dulu.. sbb ina slalu kat umah mak, kat kg pasir putih..

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...