Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Saturday, July 25, 2009

BEBELAN mamaD diujung minggu

Sabtu...
Hari ni kol 2ptg MamaD kena g meeting pasal bisnes ecosway ni..
Harap2 ok la...tak momboringkan...
Byk jugak produk2 cosway ni...
Bengong jugak otak nak ingat satu2...uuuhuhuuu..
ye lah..dah lama dok umah memerap kan..
dah naik lemak dah otak ni...he2..
tiba2 je nak kena belajar balik itu ini...
mmg gonjeng la lepas ni..
takde masa la lagi waktu2 ptg nak lawat2 umah korang...
sbb hari isnin ni stat kol 3ptg..
mamaD tiap2 hari akan g training...sampai kol 6ptg..
Mungkin dapat layan blog ni waktu pagi ngan malam jek..
Lagipun...Korang jugak yg bg support kat MamaD suruh teruskan bisnes ni..
ye lah..PELUANG TU DTG SEKALI JE...
KLU TAK USAHA..REBUT PELUANG...TAKUT MENYESAL PULAK NNTI...
Pastu lepas habis meeting..
MamaD kena balik kg la pulak..
Mak hubby sakit..demam tak leh bangun dah 2 hari dah
risau gak...
Sampai kg kol 7ptg..
Sampai jek tgk mak mmg uzur sikt la..
biasa demam ni..mmg badan tak larat kan...
nak mkn pun tak selera...pening jek..
Harap2 cepat la sembuh..
Ahad...MamaD di kg...mcam biasa..
Jalan2 makan buah...ada la sikit2 lagi rambutan ngn manggis...
bedal sampai habis...
Malam ni munkin bertolak balik..
harap2 tak jem la....

Adalah lebih baik,tinggalkan harta kepada pewaris anda..untuk masa depan anak-anak...daripada anda tinggalkan mereka dalam keadaan byk hutang dan bebanan...fikir-fikirkan la...
cepat bertindak insuranskan pendapatan keluarga anda...
just call me : 012-7442334 / email szulnorain@yahoo.com

6 comments:

adianiez AIDA said...

mamaD... memang betul pe yg dikata oleh mamaD. tu. rebut peluang --> nanti nyesal plak. lagipun, berniaga ni kan sunnah nabi. mamaD kena pandai market la lepas ni.

aida teringin nak buka kedai avon. cuma tak tau camner... hi hi hi...

syahadah said...

im busy too..but i try to visit ur home mama d...hehehe
semoga mak mama d sihat dan sembuh..apapun gud luck tuk mama d

adianiez AIDA said...

aida sokong mamaD utk kerjaya baru ni. rajin usaha. bisneswoman berjaya kelak jadik nyer.

ninie's corner said...

kite pun balik kg jgk.....

CuTeMiUt78 said...

betul..betul..betul.. peluang tu datang sekali je kan

Anonymous said...

salam..mamadanish...first time buka laman mamadanish nie..
emm..mamad nak tanya kit...
1)nak buka ecosway nie...selain modal 10k tuu tiap tiap bulan ada pernambahan modal lain tak..
2)bila dah dapat buka ecosway nie...macam mana kita nak tahu keuntungkan yang kita dapat...(hasil daripada jualan kita tuu ke..)sebab cosway tanggung semua koskan..
3)macamana nak cara nak mohoon buka ecosway nie..
thank you mamadanish...maklumlah berminat tp tak tahu camner nak ceburi bisnes nie...lagipun kurang info tentang cosway nie...anyway,good luck n tahniah mamadanish!
wasssalam.

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...