Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Wednesday, July 15, 2009

VOTE CONTEST "RUMAHKU SYURGAKU"


SALAM SEMUA...


PENING KE NAK VOTE YANG MANA?

TAKPE...TGK PELAN2 YE....

NO. VOTE TELAH mamaD BUAT KAT N3 DI BAWAH..

SETELAH ANDA PASTIKAN SAPA


YANG PATUT MENANG...


ANDA DIWAJIBKAN


ANTAR KOMEN VOTE ANDA DI N3 INI...


CONTOH :- SAYA VOTE " ? "


OK...


SAMA2 LAH KITA MEMERIAHKAN CONTEST INI


DGN KEPUTUSAN YANG BIJAK...:)

SBENARNYA mamaD DAH ADA YG BKENAN DI HATI..TP....mamaD NAK TGK JUGAK PILIHAN DR ANDA SEMUA...:)


SILA KOMEN VOTE ANDA DI SINI YE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

108 comments:

neezareef said...

saya vote '1'

messyremo said...

SAYA VOTE " 1 "

SAYA VOTE " 1 "

SAYA VOTE " 1 "

SAYA VOTE " 1 "

SAYA VOTE " 1 "

kire 5 vote la tu kan kak?hehe

atty's said...

saya vote '1'

Farasela said...

saya vote '1'

saya vote '1'

saya vote '1'

bleh tak camnie? ;-)

~Atie+Farid~ said...

SAYA VOTE 11

sweetfiza said...

vote "1"

miela77 said...

saya vote 3

mamadanish78 said...

walllaaaaaaaa..
ramai gak yg vote..
tp mamaD terpaksa reject
sebab org yg sama...vote yg sama...

mamaD akan terima vote hanya satu vote untuk satu peserta...

klau nak vote untuk peserta yg lain...boleh...
tapi jangan vote byk kali untuk peserta yg sama ye....

Delimasari said...

saya vote 11

mamalieyna said...

saya vote 4 !..bleh.. ;)

reen said...

sy vote 3

Jiey^Mien said...

saya vote 4

CuTeMiUt78 said...

okies..
saya nak vote utk

- Vote 4

- vote 11

- vote 15

ok kan klu lain2 peserta..

mamadanish78 said...

ok...mamaD dah note ke semuanya..
jgn risau...sbb vote ni dibuka selama 3 hari...:)

kalau boleh..MamaD nak vote yg jujur daro korang ye..
tgk la mana yg patut menang...dan sudut yg paling buruk sekali..
bukan kerana vote kesian...wakakakaaa
layannnnnn..

lepas saje vote pemarkahan dibuat..
ia akan ditapis oleh juri yg mamaD lantik sendiri..
yg pastinya juri tu masih baru lagi berbloging...
dan belum follow mana2 pun peseta contest ni lg....ekekee..
kira adil la tu kan...?
VOTE 40%..JURI 60%..

Dee said...

vote '3'

mamadanish78 said...

jika vote anda ada di sini..maknanya vote anda pas...okey..

Noraslawatiah mohamad said...

saya vote 1

Girl said...

Saya vote 14

miezaniera said...

saya vote 4

sitisifir10 said...

Saya vote 6

Mamamanja said...

vote 3

POSH76 said...

Vote 1...mmg buruk giler...leh masuk deco bersama eric...hehe

myle@my said...

waaahhh...
meriah sehhh contest ni...
saye vote 1...
kawan2 sile vote for kak ena...
hihiii..
;)

Mama Qaseh said...

I vote 12 Yang..

ninie said...

saya vote 1

miela77 said...

saya vote 5

saya vote 9

saya vote 11

saya vote 15

saya vote 16

okey..yg daku kenal daku dah tolong vote ek..

kakyong said...

ohh... belum ade yg sudi nak vote daku... sedey nyer..

btw, kakyong

vote 2
vote 15
vote 17

noor afzan said...

saya vote..





11..

<< s| tED| >> said...

saya vote no 1 ..


messy lah no. 1 tue.. patut menang.. eh eh.. bukan messyremo!! ha ha ha ha..

mace MamaD!!

Mommy Lyna said...

saya vote 4

Nana said...

SAYA VOTE 11

honeylanz said...

saya vote 3

Eyna's said...

SAYA VOTE 11

nizza-abira said...

saya vote 3

10 said...

saya vote 4

Ms AiReEn MoHd said...

saya vote 1...

sebab die kate nak gift kene voter die,wakakaka mati la aku kene bantai ngan ena

MiszMama@Haslinda said...

saya vote untuk no.16 umah kakyong tu sebab sy paham perasaan yg dinding umahnya berconteng2 mcm tu. memang seganlah kalu ade org datang kat umah kite..tak tau nk tutup ngan ape lagi..kalu sudut buruk dalam bilik leh tutup2 pintu, tapi kat dinding nak tutup ngan ape..tidak!!! kak yong..sebenaarnya umahmu dan umahku sama..kirenye kalu kakyong menang, itu adalah kemenangan kite bersama..kekekkekeke. boleh gitu?

CatlinaFly said...

saya vote :

3
4
dan
16

♥cybermummy♥ said...

Saya vote 16
Go kak yong go !!!

Atiqah said...

saya vote 4

sya said...

saya vote 16

Hanz said...

Me vote 16.

Oh harap boleh disable kejap yg comment moderation tu so senang blogger nak vote. My 2 cents...

Ayen said...

Saye vote 1

~~ciklinn~~ said...

saya vote no 1....

ziha said...

saya vote no 4

CT NORAMIZA said...

saya vote 4

aKu PeNcHEnTa said...

saya vOte No 16

Mamamanja said...

vote 4

mamadanish78 said...

wah...berbaloi..dapat kawwan2 yg sudi vote ni kan..
betul2 kawan sejati ni..
teruskan ye....
mamaD akan note semuanya..:)

JIVEBUMZ said...

saya undi vote 3!!!!
caiyok caiyokkkk

mamanoa said...

saya vote 16

sebab paling unik!!

Ibu Ayra said...

saya vote for 12...

Rozy said...

vote #7
vote #16

mama double A said...

saya vote 3

MaMa aYiN_FaSHa said...

saya vote 3

Ina Hashim said...

vote #5

mama tisya said...

saya vote "1"

mama tisya said...

saya vote "3"

[yAN!e][pUTraJAya] said...

SAYA VOTE " 1 "

fara said...

saya vote 5
cam stor rumah sy...hehehe..banyak barg....

chamizah said...

Saya Vote "1"

me n de alisha said...

salam kenal...saya tolong vote untuk... saya vote 16

[-suziey-] said...

saya vote 3

saya vote 3 lagi

saya vote 3 lagi dan lagi

saya vote 3 lagi dan lagi dan lagi...

caiyok2 CM..

yatie chomeyl said...

I vote 2

I vote 4

I vote 11

I vote 15

I vote 16

tenkiu

Yan said...

opss sy vote 3 jugak

U-jin said...

saya vote "16"

eRiNsZ said...

undi ku adalah rahsia...

pst...pst..pst..$,!%

MAKSUDNYER:
HAKU UNDI "4" dan "15"

bubai..

Ahliahnizam said...

Huk allohh ... xde org nak undi aku ke ?? *sedey* Takpe la ...

Saye pon nak vote jugok. *Cam iklan power root* ;D

Saya vote 1

MamaAirell said...

Saya Vote 16.... chayokkk

Dj Epoi said...

Gua dah cakap....

Saper Cepat Pujuk Gua.....
Dia akan Gua VOTE heheheh

Semua Kawan Beb!!!
Gua dah naik BINAWE dah nengok!!
Semua ponk OK2 gak.....

Gua Vote 4

Hehehehhe.....sama siut..tarikh keputusan untuk Contest Gua
Santai D Sunway Lagoon...

HASNAH said...

saya vote '1'

PFA-Now Everybody Can Smell Good! said...

saya vote 16 - kak yong ..hehehe..ciannya dinding ...sunnguh kreatif anak-anak kak yong..heheheh

BabyIbu said...

saya vote 4

DNNA said...

Mama D,

Saya vote 16

Memahami perasaan kak yong ...
Especially buat yg ada anak2 kecik / budding artists tu - Marilah kita pakat ramai2 transform dinding rumah kak yong tu haaa ...


Pastu raya nanti kita pakat terjah rumah berdinding kaler baru itu ;p
(Errr ... bole ke kak yong?? hihihi)

ct rahani said...

sy nk vote untuk..

vote 03

vote 11

vote 15

vote 16

nadnye said...

saya vote no 16

MaMaMiE said...

Vote saya kepada:-

1
3
4
dan
16

strawberi said...

sy vote 4 :)

zue @ annaleeya said...

Saya Undi "1"

chaiyok chaiyok Ena.....

Superstar said...

Saya Vote "1"

een said...

saya vote no 4

ima shhs said...

wah...meriah nyer ekkk.... ok mama D, sy hadir tuk vote kawan saya...

Saya vote '1' tuk che ena...

ismazana said...

saya vote no1

Liana said...

ummi Vite :

1) 11
2) 11
3) 11
4) 11
5) 11

syahadah said...

yes..aku vote pada sesiapa yg aku rasa mmg patut menang ek..(sbb umah aku ok je tu...lg rami yang ganass)
11...elevennnn!!!

T.u.Y.a said...

vote 1

AshAnas said...

erk, cm dh hntr vote mlm td, xnaik lg ke?

vote lain lah..

saya vote 4
saya vote 6
saya vote 11
saya vote 12
saya vote 16

Iena said...

saya dtg sini semata mata nk buat undian atas semangat setiakawan! hahahaha... jd...

SAYA VOTE 4!

mama tisya said...

saya vote '4'

neezareef said...

saya vote 3

POSH76 said...

vote 4
vote 1

Amna Faqiha said...

SAYA VOTE '1'

mama double A said...

saya vote 1

CINTAMANISZ Lite said...

saya vote 4

moMmY miMiL said...

Saya VOTE 3

utk ~ CuTeMiUt78

moMmY miMiL said...

Saya Vote 5 utk ~

http://iedaluvsham.blogspot.com

Anne said...

saya vote "16"

ibu_arifa said...

Saya nak vote seperti yg berikut:

VOTE 3
VOTE 6
VOTE 11
VOTE 15
VOTE 16

nnt mamaD buat pilihan lah sape yg masuk top 5 pulak yer...leh nak vote lagi..peace!!

thanks,
IBU ARIFA

Mohdhazairi Bin Ariffin said...

saya vote 1
sebab dia kawan saya
walaupun tak mcm berkawan pun ...

zue @ annaleeya said...

saya vote "4"

Wan Anis Sorfina said...

VOTE 6

UmmiKhayra said...

Saya Vote num 16

Yeyyyy

mamadanish78 said...

assalamualaikum...
kepada semua votter...ekekeee..

tq sbb bg sokongan ye..
mamaD sentiasa note vote anda..
tp yg ada bg dua kali pada peserta yg sama..
mamaD dah reject dah..uuhuhuuu..
no..no..no..no..wakkaaa

OK..PENGUMUMAN!!!!
ESOK PUKUL 12 TGHARI
SECARA RASMINYA...
VOTE DITUTUP!!!!!!!!!!!!!!
TIDAK AKAN DILAYAN LAGI VOTE ANDA..
OK...
INGAT....12 TENGAHARI YE....
DAH TAK LEH ANTO KOMEN VOTE LAGI...

Yan said...

vote 4

vote 16

Yan said...

vote 1
vote 2
vote 7
vote 11

Anonymous said...

saya vote 4

nza said...

saya vote 3

mamadanish78 said...

TERIMA KASIH ATAS BAIK ANDA SEMUA MENGUNDI PESERTA "RUMAHKU SYURGAKU" INI...
HANYA TUHAN SAJE YG DAPAT MMBALAS..
THANKS A LOT YAAAAAAAAA:)

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...