Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Tuesday, July 14, 2009

PESERTA2 CONTEST RUMAHKU SYURGAKU

SALAM SEMUA...

heheheee....SAAT YG DITUNGGU2 UTK TATAPAN KORANG...

INI ADALAH SENARAI KWN2 mamaD yg dah berjaya

masuk contest anjuran mamaD ni...

"CONTEST "RUMAHKU SYURGAKU"


SO,HARI INI KOL 5pm...CONTEST DITUTUP..

DAN PADA 16/7/09 - 18/7/09

SELAMA 3HARI...UNDIAN AKAN DIBUKA..


KORANG LEH PILIH DAN VOTE MANA SUDUT TERBURUK YG KORANG RASA

PATUT MENANG...!!!!

peserta tidak dibenarkan vote diri sendiri ye...


PADA HARI ISNIN...21/7/09

BARULAH mamaD UMUMKAN PEMENANGNYA...ok.....:)


OK...DENGAN KUASA YG ADA PADA mamaD...


KORANG LEH MULA VOTE MANA YG KORANG RASA


PATUT MENANG!!!!!!!!


VOTE SEKARANG!!!!!




VOTE 1

27 comments:

aina said...

gambo uma ku x masuk list yer..huuhuhu..kecian..

mamadanish78 said...

ada la aina..uuhuhhuuu...
belum siap sepenuhnya td tu...ekekeee...dinding paling ganaz...mana leh tak masuk list...wakakaaaa

CuTeMiUt78 said...

eemmm... betul la tu..aiseh nak kena raih undi la plak ya.. eemm pe kata mama D buat 5 top list.. ke 6 top list ke senang skit utk raih undi.. senang skit kan.. just beri idea je.. hik..hik..hik.. :D

mamadanish78 said...

bagus idea tu..
mmg nak wat top list..
tp rasa mcm tak sampai ati la pulak dah...wakakaaa
mamaD kena tgk vote dulu..
baru leh wat top list..
ok tak???ekekkeeee..

| Krsty Pinky | said...

hohoho..tgk rumah2 org cmtu,same la cm umahku..haha..

syahadah said...

wah..rmi lagi yg ganas sudut nya dari aku ni mam d..tipis harapan nak jumpa eric leong dtg ghumah...hahaha.

Ena Qaisya said...

wakakaka adehh.. kelako plak bile tgk sudut2 buruk kowang termasuk yg aku punye.. camne leh jd gitu ek ekekeke

Ena Qaisya said...

wakakaka adehh.. kelako plak bile tgk sudut2 buruk kowang termasuk yg aku punye.. camne leh jd gitu ek ekekeke

miela77 said...

salam...Mama D...betul la tu sudut terburuk ku...buruk dimataku seni dimata cik abgku...huhuhu

Ahliahnizam said...

Huk alohh .. nak kene vote plak ye. Rasa cam kat Manik Urai plak, hiksss.
Dah boleh setat kempen ke ni ? Akekekekke

Yan said...

tunggu tungggu entry yan bakal menyusul..

Mamamanja said...

aduhai..
letih la nak raih undi nih.
kalo guna sistem undi daku awal2 ngaku kalah ler...
dah 2x berkempen raih undi tuk anak2.. sumernya gagal. kali nih nak raih untuk maknya plak... ermmm.. xde harapan ler...
apa kata mamad lantik juri jerk.
carik jerk le kengkawan sesaper tolong pilihkan :p

Yan said...

http://mayaqarmyla.blogspot.com/2009/07/contest-rumahku-syurgaku.html

ini link yan

kakyong said...

ohhh.. sempat lagi nak join nih.. tunggu kan n3 ku yaaa... ;)

kakyong said...

yesss.. dah siap n3 nyer.. nanti sila jengah yer mamaD

http://kakyong72.blogspot.com/2009/07/sudut-yang-buat-mata-ibu-sakit.html

Mama-Danish & Sarah said...

MamaD, cepat panggil eric jadi juri... tak perasan lak ari ni tarik tutup contest ni.... tak sempat nak snap gambo lagik dah...

takpe2... ain kasi sokongan utk kawan2 yg lain.... kita tengok sapa yg kenaaaa....

Ibu Ayra said...

ya, btol...itu mmg sudut terburuk di rumahku.... bangga jer kan, heheheh...

IZAN ISHAK said...

izan masuk contest ye...last minit ni...

kakyong said...

untuk undian tu dikira brp % drp keseluruhan markah...

mamadanish78 said...

ok..ummi..mamaD dah terjah dah...

ok semua peserta...
dgn kuasa yg ada kat mamaD..
secara rasminya..
mamaD tutup contest ni....

hahahahaaa...
dah mcm ayat tiara jqulina pulak...wakakaa
ade aku kesah...ekekeee..

Yan said...

vote 15 yeyeahh

Ahliahnizam said...

Nak pi mana kalau nak vote ye ..?
vote kat sini ke kat blog yg join contest tu ekk ?

Ala, vote kat sini je la :D
http://www.mayaqarmyla.blogspot.com/
VOTE 15

mamadanish78 said...

KALAU ANDA NAK VOTE PESERTA...

SILA ANTAR KOMEN VOTE KAT N3 DI ATAS...DI N3 "VOTE CONTEST "RUMAHKU SYURGAKU"

BUKAN DI SINI YE.....:)

miela77 said...

berapa kuota tuk voting setiap sorang.....ada ramai kengkawan masuk..cian depa...daku pun naik raih voting gak..huhuhu

sitisifir10 said...

huhu...saya tak masuk tapi terliurnya tgk byk brg dalam kotak tu...

Dj Epoi said...

Semuanya pemenang...
Tiada yang pengalah...hehehhehe

ninie's corner said...

tak sempat nak join..... & tak sempat nak vote......

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...