Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Thursday, August 13, 2009

Video Aishwarya rai....layannnnn


Tetiba jew....dipagi yg boring ni...mamaD asyik nak melayan you tube ni...
tak alih2 je nak layan lagu hindustan nih...
layan la jap video dari Aishwarya Rai ni..
mamaD mmg minat giler lagu ni...mula perasan....
wakakakaaaa
kalau korang boring2 tu..layan la lagu ni....leh la berangan2...wakakaa
ni semua gara2 cter hindustan masa ari jumaat lepas la...
dah aku kemaruk nak layan lagu2 hindustan ni...wakakaa
tapi kan korang tgk la aishwarai tu joget...
eerrmmmm...bestnyer...ekekeee
sbenaonya..bukan video ni yg aku cari sangat...
aku cari video klip lagu yg masa cter dia hari jumaat lepas...
puas la aku cari kat you tube ni....tak jumpa
lupa la tajuk filem dia tu...uhuhuhuu
tak pe,,,nnti bila aku dah jumpa aku postkan ye...
tungguuu...smentara tu layan la lagu ni dulu...wakkaaaa





Haaaaaaaaaaa!! nilah lagunya..yg aku tgk jumaat lepas...
dapat pun....tajuk dia Dhaai Aksher Prem Ke...
sapa2 yg surirumah tu...mesti ada layan cter ni kan...wakakaa
ok aku nak layan jap...uhuhuuuu





mula la aku terseyum2 sndiri bila tgk video klip nih...uhuhuuuu






Best regards,
szulnorain78
Agent Insurans

Great Eastern Life - Insuranskan pendapatan anda sekarang..!
Dptkan Kad medikal hnya RM1 sehari untuk dptkan nilai
kad RM60K setahun, Kos Rawatan serendah 10% dr kos sebenar di Pakar.
(Co-ins 10% Maks 500.00 )
plan anak:-rm60,rm120,rm150-siap medikal kad
plan dewasa:-rm130,rm150,rm180,rm200-siap medikal kad
tel.:0127121230 @ 0127442334
szulnorain@yahoo.com
http://www.tagged.com/szulnorain78

5 comments:

Mama Qaseh said...

Wahhh minat Aish jga ke..me too..

~~ciklinn~~ said...

pil bil de hai hindustani..2X negh ngeh ngeh,..
betullah kalau layan lagu hisndustan mmg leh layanssssss

Mama-Danish & Sarah said...

ain layan citer hindustan kat tv3 yg hari sabtu tu. aish berlakon ngan somi dia. lupa lak tajuk dia ape...

mina said...

mak oii..gelek sakan lak akak tgn video klip nihh...lupa lak hari ni akak posa...

MAMADANISH78 said...

hahhaaaa....kelako la kak mina ni...

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...