Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Friday, August 14, 2009

contest baju raya sedondon

SYARAT2nya..
1.Jadilah follower iburikazz dan add iburikazz di bloglist anda.
2.Buat satu entry tentang CONTEST BAJU RAYA SEDONDON dan buat link ke entry ini.
http://is3riziburikazz.blogspot.com/2009/08/contest-baju-raya-sedondon.html
3. Upload lah Gambar anda dan pasangan berbaju sedondon Inilah Gambar yang mamaD nak pertaruhkan
Gambar Raya Tahun lepas mamaD tema Purple la....
Harap2 memenuhi syarat la kan..

4. Nyatakan nama anda dan pasangan, tahun aidilfitri anda bergambar sedondon tu dan tema baju raya tahun ini.
*Nama mamaD..Puan Siti Zulnorain,nama Hubby En. Rahman,Nama Anak Muhammad Danish Zharfan.
*Gambar raya tahun 2008
*Tema tahun ni kale Ijau Lumut ngan Gold...
Kitaorg mmg tiap2 tahun baju sama kale...he2..
ni buktinya...

4. Tinggalkan link anda di sini.ok?

5.Sila tinggalkan sekurang2nya satu komen di mana mana entry yang anda baca selain entry contest ni...Buat syarat..
*ok

Hadiahnya?Nanti dibagitau kemudian..boleh tak?
*alaaaaa...tp mamaD dah tau dah hadiahnya..menarik...

Tarikh Tutup...22OGOS2009..awal ramadhan...
Selamat mencuba...




Adalah lebih baik,tinggalkan harta kepada pewaris anda..untuk masa depan anak-anak...daripada anda tinggalkan mereka dalam keadaan byk hutang dan bebanan...fikir-fikirkan la...
cepat bertindak insuranskan pendapatan keluarga anda...
Ingin daftar keahlian ecosway?? jom tgk produk2 ecosway di www.ecosway.com/home/my199699
just call me : 012-7442334 / email szulnorain@yahoo.com

5 comments:

kakyong said...

gud luck mamaD..
suka tgk foto2 mamaD.. senyum sokmo mamaD ni...

Naz-Segalanya disini said...

salam mamad..naz dah view entyr..gd luck k

CatlinaFly said...

salam ziarah..good luck! ;)

syahadah said...

mama d saya pun join lps tgk entry ini..mcm best jekna...boleh tayang baju raya yg sedondon itueww

mina said...

Hi MamaD....nak jadi member eCosway..boleh tak?

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...