Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Monday, August 10, 2009

tekanan mula meresapi dalam diriku....


salam semua...
lama jugak tak update umah aku ni...uuuhuhuuu...
idea byk tp lom ada masa nk update...
aduussss......tension laaaaaaaaaaa...!!!!!!!!

ye la tension sbb otak mamaD ni dah jem tau...wakakkaaa
ye la....dah lama memerap kan umah ni...
bila nak mula balik membuzykan diri kat luar...
rasa janggal la pulak...
sebab nak pikir tu la...nak pikir ni laaa....
rasa tertekan jugak ye la....

oooo..mcm tu la gaknya rasa korang yg bekerja ni kan...?
mana nak pikir umahtangga lagi...
mana nak pikir keje yg melambak kat tmpat keje tu lagi...uuuhuuuu
tp takpe..tu semua bkn alasan yg utama utk kita berjaya kan....
tp mmg blur gak ni..tgh study semua produk cosway..
mamaD kena tau..apa kebaikan dan produk tu dibuat mcmna....
biasa kat cosway kan byk pil2 vitamin...so,mamaD kena tau la..
untuk apa dan baik utk apa suplement tu semua....
kalau setakat pelanggan atau bekerja dgn org..
takde la masalah sangat..
ni nak kena jadi org yg handle kedai tu..
so,ilmu tu kenalah banyak...

Biasalah kena berinteraksi dgn cina pulak tu..
kekadang kita terangkan lain..dia faham lain...
tp mamaD kagum gak tgk cara org cina handle bisnes ni...
mmg fokus..satu lagi dia nak kita ni betul2 ada keyakinan diri dan komitmen yg baik
kalau kita nak handle bisnes tu..

pastu dah la mamaD bumiputera pertama yg sama2 join
bisnes ni kat group dia..
so,leceh sikit la...sbb majoriti cina kan...
kita ni kenalah berusaha jugak nak tonjolkan diri..
kalau kita tak tanya..mmg la diaorg taknak ajar...
so,kena pandai2 bawak diri la....uuuhuhuuu..

mamaD nak tgk sangat contoh kedai org melayu yg handle kedai ecosway ni
katanya kat area Bandar JB..
dah ada 2org owner melayu..
tapi mamaD belum sempat nak terjah...
ye lah..nak tau jugak..mcmana proses bila cina inteview kita tu nnti kan...
Apa gaknya cter terbaru kat umah korang semua kan???
mamaD nak terjah la kejap...
see uuuuu....

utk ilangkn rasa tertekan yg melanda dipikiran mamaD ni...biarlah mamaD tonton pic ni..wakakaa...sian anak aku kena pakai baju pakai surat kabo....


Adalah lebih baik,tinggalkan harta kepada pewaris anda..untuk masa depan anak-anak...daripada anda tinggalkan mereka dalam keadaan byk hutang dan bebanan...fikir-fikirkan la...

cepat bertindak insuranskan pendapatan keluarga anda...
just call me : 012-7442334 / email szulnorain@yahoo.com

7 comments:

Mama-Danish & Sarah said...

all the best utk bisness baru mamaD

Gieyana said...

owhhh..dh tukor umah baru yer..cantik2!

hmmm..sama ar cam sy..dh jd malas nk update ler plak!huhu

Mama Qaseh said...

Winduuuuu nya kt MamaD..
Jgn tensen2 Yang..tkpe sbar byk2..usaha itu tngga kejayaan kan..sya akn myokong MamaD sepenuhnya..nti sya nk jd ahli bwh MamaD blh tak..nk kna bg apa n bpr byarannya Yang..

syahadah said...

mama D cina lain..dia bg gaji kita 1 ringgit dia nak kita bg full komitment smpi 10 hinggit..
tapi bagus bersaing dgn cina..asyik dia je maju..kitapun nak maju gak kan..gud luck mama d..dtg kl jgn lupa kol saya

ninie's corner said...

dah lama tak baca celoteh MamaD.....

CuTeMiUt78 said...

oh.. busy yg amat ya..
emmm takpe la kan.. pelan2 nnti.. lama2 ok la kan..

jom la join contest kat blog kita

MAMADANISH78 said...

mamaQaseh...
mmg mamaD alu2kan...he2..
mamaD tgk majoriti ahli cosway
atas dia semua nama cina
sbb tu la..mamaD makin teruja nak join ni..
kalau nak jadi ahli cosway
tranferkan rm30 kat akaun mamaD
pastu nnti mamaD poskan katalog ngan kad ahli...
jadi ahli cosway ngn ecosway kelebihan dia lain tau..
klu jd ahli ecosway ni..bila daftar je...mamaqaseh dpt harga 50%dr harga yg tgh promosi selama sebulan..
cth rantai se pendant harga dia rm300...mamaqaseh dpt rm150 je...
bg data kat email mamaD
szulnorain@yahoo.com
nama.alamat,no.phone,email...
tranfer rm30

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...