Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Tuesday, August 11, 2009

SE PENDANT (rantai penuh elegan dn ajaib)

harga biasa rm280
Tawaran Khas Ahli Baru hanya Rm165 sahaja...
(tawaran ini akan luput 60hari dari tarikh anda daftar jadi ahli..)
Bukan ahli RM224,
KLU BELI 2,FREE 1..HANYA RM448 SAHAJA..
Melancarkan Peredaran Untuk Tenaga,Keseimbangan & Daya Tumpuan Yang Lebih Baik
Dibuat di KOREA dan disahkan oleh badan-badan bereputasi termasuklah Persatuan Inframerah Jauh Korea (KFIA/KIFA),universiti Ajou,Korea dan SGS.

Wear SE Pendant over the neck, or place it directly on the affected body parts (e.g. knee, back, shoulder, ankle, etc.) to relieve stiffness or soreness.
>Place it over the forehead for headache and relaxation
>Place it over the abdomen for stomachache and period pain


nilah dia rantai SE Pendant..
produk Killer la kat cosway tu... dari batuan gunung berapi..
aku pun try gak beli....
katanya..selain untuk Peredaran darah untuk tenaga kita... Baik jugak utk org tua yg kerap jatuh tau...dia boleh seimbangkan badan..
rantai ni berfungsi menghalang kita dari radiasi2 luar..
ye lah..kita kan terdedah dengan komputer,tv,hp... jugak Bagus sangat bg ibu2 yg hamil...
so dia leh mengelakkan kita dari terkena radiasi2 ni la dari menyerap kat badan kita...
so,untuk dapat kanser tu..kurang la... dan janin kita selamat..
pastukan...kalau kita pakaikan anak kita satu hari dalam 4, 5 jam..
dia boleh mmbantu minda anak kita ke arah positif..
kalau tgh buat homework tu..pakaikan...lebih fokus la ketika belajar...
aku ni mmg pantang sikit bila dapat tau benda2 macam ni...he2...
ye la..apa2 hal pun kena try dulu kan...?
yg paling best...kalau kita sakit2 badan..pening...letak je rantai ni kat tmpat2 yg bisa2 tu...
settle...yg ptg utk tenaga dan AURA badan kita...


sape2 yg baru je jadi new member ecosway...
dapat harga ahli kaw2 punya...harga dia nak cecah rm300 tau..
tp kalau daftar new member...dlm rm160 dah dapat dah....:)

sape2 yg belum jadi new member ecosway...
leh la suh mamaD daftarkan,rm30 setahun..
katalog ngn kad ahli free je mamaD antar..
pastu leh la mula beli kperluan rumah ngn diri kat kedai cosway yg bdekatan ngn umah korang..
dari beli kat kedai runcit...mana dapat diskaun,kupon ngn point kan...?
klu yg ada kad cosway yg lama tu..leh tutup pastu daftar yg ecosway baru ngn mamaD...
lebih byk dapat diskaun..

Adalah lebih baik,tinggalkan harta kepada pewaris anda..untuk masa depan anak-anak...daripada anda tinggalkan mereka dalam keadaan byk hutang dan bebanan...fikir-fikirkan la...
cepat bertindak insuranskan pendapatan keluarga anda...
jom daftar ahli baru ecosway id mamaD = MY199699
www.ecosway.com/home/my199699 @
just call me : 012-7442334 / email szulnorain@yahoo.com

6 comments:

karipapsayur said...

wahh.. mamaD da reg member ke?? nk reg member kena duit lg x? kalo mamaD beli, i beri duit bole?

hehehe... tanya je dulu.kena cek poket dlu bila mampu beli

ini batuan dr gnung berapi tu ek?

Mama-Danish & Sarah said...

mamaD, ain pun nak jadi ahli ler...camne nak daftar erk??

MAMADANISH78 said...

Ingin Daftar Ahli Baru eCosway??

Emailkan data anda di email MamaD - szulnorain@yahoo.com
1) Nama Penuh Dalam IC
2) Alamat
3) No.Hp
4) Alamat Email
5) Tranferkan RM30 ke akaun MamaD
(no akaun akan diberi bila data anda mamaD terima di email)

Bila MamaD dah daftarkan...Kad keahlian ecosway dan Katalog akan diposkan secara percuma ke alamat anda..
Boleh la anda terus bershoping kat kedai cosway yg berdekatan dengan rumah anda ye....dapat diskaun hebat lagi tau...

zura@iwan said...

MamaD kite pun dh pakai ni...tp dr comp FusionExcel..

CuTeMiUt78 said...

eemmmm kaw2 punya promote ni

MAMADANISH78 said...

karipapsayur..
kalau nak jadi ahli ecosway..leh daftar ngn mamaD je...rm30..kat atas tu cara2 nya...katalog ng kad pos free..
kalau nak beli rantai SE pendant tu..nak harga ahli dulu baru dapat potongan harga..
mamaD leh belikan..tranferkan duit je..tp nak pos tu biasa kena cas lagi rm10 la...
kalau nk beli cara on9 sndiri..cuba tgk kat
www.ecosway.com/home/my199699

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...