Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Monday, August 31, 2009

Apa Khabarmu di sana.....


salam korang semua...

aduuuiiiiyyaaaiii...
dah nak raya ni...makin berabuk umah mamaD ni...
tak sempat langsung nak update apa2...uuuhuhuu
Biasalah kan cuti sekolah 10 hari..
mmg takde masa langsung nak ngadap Blog ni..
anak suami kat uma...
pastu balik kg...pun cuma dapat balik 2 hari jek..uuuhuhuu...
pastu mamaD mmg tengah fokus giler2 kat ecosway ni..
g tarining...selesaikan segala borang...dan urusan cari tapak kedai...

Dalam minggu ni,adalah minggu yang agak tension sikit untuk mamaD
sebab mamaD dah kena ready untuk di hantar ke interview kat KL nnti..
so,mmg kena banyak latihan dan kena tenang selalu..
biasalah kekadang..bab2 yang nk ditanya tu semua dah ada dlm kepala
tapi kalau kita gugup pun...mcm2 leh jadi tau...hahahaa..
So,korang semua doa2kan la ye..mamaD berjaya
dapatkan kedai ecosway ni...kedai pun sudah ready..
ni lagi satu..mamaD sebenarnya nak war-warkan
pada korang semua..
meh daftar ahli cosway ngn mamaD..
rm30 saje untuk setahun...dapat katalog,kad ahli,kupon,point..
Bila lagi nak support kaum kita kan...ye la selama ni
kebanyakkannya semua daftar ngn Cina..sebab melayu mmg kurang nak dapat kedai cosway ni..
semoga tuhan mempermudahkan segalanya..
Hai...pecah rekod gak tahun ni...mamaD tak bawak danish g tgk bunga api
hahahaaaa....
bukan sebab lupa ke apa..
tapi..mamaD petang semalam g test inteview kat tmpat training tu
balik pun otak dah pening2 lalat..
lepas buka puasa je..
mamaD,hubby ngn danish terus terbongkang tido...hahaaa..
tak tengok langsung kemuncak bunga api mlm td...
mmg letih abis la...
tapi tak pe...itu semua bukan alasan kan
yg ptg kita bersyukur kerana negara kita
sudah 52thn merdeka
kita pun hidup dalam aman dan damai...
Syukur alhamdulillah..
wah!!!mesti ramai antara blogger mamaD ni yg g tgk bunga api kan mlm tadi..?
ok..lah mamaD nak g terjah umah korang semua pulak..
dah lama gak tak datang ziarah..heheeee..
selamat berpuasa ye....dan selamat bershoping raya....:)

Adalah lebih baik,tinggalkan harta kepada pewaris anda..untuk masa depan anak-anak...daripada anda tinggalkan mereka dalam keadaan byk hutang dan bebanan...fikir-fikirkan la...
cepat bertindak insuranskan pendapatan keluarga anda...
Ingin daftar keahlian ecosway?? jom tgk produk2 ecosway di www.ecosway.com/home/my199699
just call me : 012-7442334 / email szulnorain@yahoo.com

6 comments:

syahadah said...

ada ke bunge api..mcm takde jek?mat rempit pelesit adalah...ehehe
mama D..bila nak turun kl?
mmg kesibukkan melanda la skrg ni ek?takpe2 janji masyukk

Mama Qaseh said...

Wahhh busynya dia skrg kan..
Tkpe usaha tangga kejayaan tue Yang..
Gud Luck..
Mdah2an sgalanya d permudahkan..Amin

iedaLUVsham said...

bz nyer mamaD, patut le jarang nampak, windu gak nak tgk n-tri terbaru mamaD tapi sonyap ajo..heheheh!!! bz rupernyer, nnt bebile senang update ek ;)

ninie's corner said...

semoga berjaya..........bersusah2 dahulu, bersenang2 kemudian.....

CuTeMiUt78 said...

eemmm ada ke sambutan bunga api utk thn ni.. rasa cam takde je.. :D

cherita nan lalu said...

semoga berjaya..bukan senang orang melayu nak berjaya..apa pun tahniah kerana menceburi perniagaan francais.. :P

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...