Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Monday, August 3, 2009

SUKANEKA TADIKA DANISH

TADAAAAAAAAAA........
INILAH DIA AKTIVITI mamaD SEKELUARGA MASA AHAD LEPAS...
TERLIBAT DENGAN SUKANEKA KAT TADIKA DANISH
MMG HAPPY...DAPAT BERAMAH MESRA DENGAN IBUBAPA KAWAN2 DANISH
ALMAKLUMLAH...mamaD NIKAN BECOK..PERAMAH...SO MMG ENJOY ABIS LA MASA NI...ekekeee..
PALING SERONOK TGK GELAGAT ANAK MASING MASA BERSUKAN..BERTANDING PULAK TU...MMG WAT SUSPEN...wakakakaa
SO,KORANG LAYAN LA PIC YANG TAK SEBERAPA NI YE....heheheeee...
Belum mula kena stat posing dulu ye....he2
pose maut dulu....wakakaaa..danish tgh panaskan enjin tu...
cewah....wat2 buzy sikit...tolong2 apa2 yg patut...he2...



hubby pun sama...sama2 turun padang nak berjayakan program hari tu...

iyaaaaa...itu dia..tgh ready nak bertanding ni...comel2 budak2 ni kan...?

ok..mula!!!Cepat danish...cepat danish!!!nasib baik masa ni kumpulan danish JUARA....wakakaaa...

ok..masa untuk mama2 pulak masuk btanding!!!masuk acara lumba naik basikal masa ni..wakakaa..tp terlalu excited hubby tak amik pun pic mamaD bawak basikal tu...amik video jek..uuhuhhuu..YANG PENTING..KUMPULAN mamaD JUARA!!!!!!!!!!!
ok..ni pulak mamaD masuk acara padankan tutup mangkuk plastik,,sapa siap dulu dia juara...tapi acara ni group mamaD tak Juara la....uuuhuhuuuu

walaupun tak juara masa acara ni...totap ketawa berdokah2...wakakakaa
ni nak stanby acara family....kena buat baju danish guna surat kabar!!!!wakakaa

mmg kelam kabut le masa ni..wakakaa..tp happy wooo..
wakakaaa...inilah hasilnya ciptaan mama n papa danish....kesian anak mama kena pakai baju surat kabo...wakakaa
ok tak??baju ciptaan mama papa danish..he2..
Inilah peserta2 yg sama2 join...danish kalah..uuhuhuu..perasan tak budak sebelah danish tu..baju dia ada reben..dia lah yg JUARA....

ewah!!mamaD berangan...tak masuk pun...wakkaaaa
danish pun ada hati tu nak try....

ok...time amik hadiah!!!!!
papa happy group danish JUARA....:)

ni pulak..hadiah group mamaD...mmg sporting la diaorg semua...apalagi tuko2 no phone ler....he2

mama....danish dapat adiah....

ni je lah yang dapat di snap hadiahnya.....YANG PTG...BERBALOI DAPAT BERKUMPUL RAMAI2....



Adalah lebih baik,tinggalkan harta kepada pewaris anda..untuk masa depan anak-anak...daripada anda tinggalkan mereka dalam keadaan byk hutang dan bebanan...fikir-fikirkan la...
cepat bertindak insuranskan pendapatan keluarga anda...
just call me : 012-7442334 / email szulnorain@yahoo.com

11 comments:

ainazliena said...

Wah happening nyer..dh beso dh anak..sok bole dpt menantu tu..hehhehehe..

oya@mamahamzah said...

wa... bestnyer sukaneka... meriah ek.. mama D tq so much ek vote for my hamzah.. muah!

oya@mamahamzah said...

hai mamaD

T.H said...

wah fun time!

blog saya ada contest :) come :)

Also Mommy

ninie's corner said...

amboi.....seronok nyer dia..... hepi jer kan..........

Mama-Danish & Sarah said...

ARI TU GRUP DANISH KITA PUN JORE JUGAKK.....HADIAHNYA BOTOL AIR...HAHAHA..

ADIAH TAK PENTING KAN, JANJI DAPAT BERKUMPUL RAMAI2....

TAPI KANS....SAYANGNYA MASA TU AIN TAK DPT NAK JOIN ACARA IBUBAPA...SAPA NAK JAGA DAK KECIK TU...

Gieyana said...

wahhh...syok yer bersukaneka..nmpak happening gitu!

reen said...

hai mamaD..
nmpk meriah je sukaneka tu...
sporting blaka mak2 budk....
yg seronokny..time anak2 sukan..mak2 la riuh rndh mnjerit2 sorak tuk ank2..tu yg hppening tu..
sbtu ni anak sy yg sekolah tadika ad sukan...tunggu je la...

iedaLUVsham said...

rajin nyer mamaD ni, siap tlg2 susun hadiah lagi, hehehe!!! amboi!! sedondon family mamaD color merah heheheh!!!

syahadah said...

amboi mama d gelak tak control..waakakakak
best kan klu selalu begini...kita happy anakpun happy..mama d body slimla..jeles ai taww

~~ciklinn~~ said...

wahh happeningg nyerrr.... syok2... aliff nyer sukan takde tahun ni.. huhuhhu

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...