Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Monday, August 17, 2009

Layout dan Kawan Baikku..

Inilah dia rupe mahligai mamaD yang terkini..
Ada sape2 yg tak leh nak tgk????
Please inform mamaD...
nak tanya la kat kawan2 blogger..
sapa ek kat sini yg takleh nk tgk layout mamaD ni...?
sebab ada yang bgtau..bila dia tgk blog mamaD ni..putih jek!!!
takde layout pun...uuuhuhuu...ye ker???
tak syoknya la hai....
nk bgtau la sikit ni..kalau ada sape2 yg takleh nak tgk layout mamaD ni
atau komputer dia tak dapat nak support grafik mamaD ni...korang leh la install flass kat komputer korang yeee...
Lepas tu...baru lah ok..mana2 grafik pun..korang leh tgk nnti...
sapa2 yg ok...leh la inform ok kat mamaD
bagi yg kata nampak putih jek...layout mamaD ni...leh la inform ye..
mamaD nak tau..ramai ke yg mengalami nasib yg sama ngn kwn mamaD tu....
PECAH REKOD!!!!!!!!
MamaD berjaya pujuk Kawan mamaD ni tidur rumah mamaD...hahahaaaa...
Ok ni nk story cter pasal kawan baik mamaD sejak zaman sekolah lagi..
nak dipendekkan cerita..Fairuz ni yg pakai tudung tu...jiran mamaD kat umah mak..
mmg banyak betol kenangan manis pahit yg kitaorg berdua alami..
maklumlah sebelah rumah je kan...ape2hal...
mmg fairuz ni la yg kena jadi mangsa mamaD ni...wakakaa...
B1st pagi ahad tu..dah nk balik dah...patutnya dia balik malam tadi...tp mamaD tahan..hee2..
fairuz ni dah dok Nilai,N9 dah...ikut hubby dia kena kerja kat sana..
sampai JB hari sabtu lepas kol 4ptg..naik bas..mamaD g amik kat Larkin..
Tujuan kawanku sorang ni datang jauh ke JB..
semata2 nak joint ECOSWAY la...
dia pun berminat nk jadi owner kedai ecosway tu...
semoga perjalanan kami utk mjadi owner bumiputera akan dipermudahkan olehNYA.. AMIN..

Fairus ni akan buka cawangan ecosway bawah mamaD kat area Nilai...dia akan ditraining di Cheras,KL...samalah ngn adik dia Syidah tu...bila fairus ni dah lulus..bukak kedai...barulah cawangan adik dia pulak akan dibuka...kalau ada sape2 kwn blogger yg nak join sama..pastu dok area KL atau Nilai...leh la bgtau mamaD...pastu leh la berurusan ngn Fairus ni...

MamaD hantar naik bas kat Larkin,JB..Ramai betul org ngn asap bas lagi...uuhuhu...risau gak..pasal H1N1 tu..tp takpe..kawan aku punya pasal...aku sanggup apa saje....he2..

rasa sebak jugak dlm hati...bila kwn mamaD ni dah nak naik bas tu...Tak sangka betul..dia akan datang dan tidur sekali kat umah mamaD...harap2 tak serik la ko ruz...datang umah aku ye....harap2 layanan aku tu...ok la...uuuhuhuuu...

Lepas hantar fairuz ni naik bas...mamaD bergegas pulak balik..nak g meeting pasal ecosway tu...harap2 mamaD dapatlah bentangkan khasiat produk dengan baik...Bila la aku nak g interview ni..uuhhuuuu..

Adalah lebih baik,tinggalkan harta kepada pewaris anda..untuk masa depan anak-anak...daripada anda tinggalkan mereka dalam keadaan byk hutang dan bebanan...fikir-fikirkan la...
cepat bertindak insuranskan pendapatan keluarga anda...
Ingin daftar keahlian ecosway?? jom tgk produk2 ecosway di www.ecosway.com/home/my199699
just call me : 012-7442334 / email szulnorain@yahoo.com

11 comments:

Gieyana said...

MamaD..x kata pon putih..kaler ijau lg tue..bleh view ler..mybe sometime kot yg owg len x bleh view tue..:)

~sall said...

Sall melaporkan, layolayout mamaD ni ok je.

syahadah said...

ok je mama d..cantik menarik lagik...

faridah said...

nak melaporkankan jugak...leh jer view layout ni..

izan ishak said...

ini izan pulak melaporkan....
nmpaknya kat skrin izan hanya kaler putih aje yg kelihatan, tiada kaler lain yg muncul...

ima shhs said...

...lalalala....:))

iedaLUVsham said...

mamaD kat mane nak amik flass?? nak install gak coz nampak putih, ;)

iedaLUVsham said...

mamaD bestnyer dh jadi bisneswomen tuh..ieda bile la plak.. huhuh!! ;p

ummu_abdullah said...

saya pun tak nampak colour selain dari warna putih...

MAMADANISH78 said...

wah..ramai gak ni yg tak dapat tgk layout terbaru mamaD kan....uuuhhuhu..
yg tak dpt tu g la install flass kat intenet la...
pc korang tak dapat nak support grafik besar kot...
mamaD amik layout ni kat www.deluxetemplates.net
kat web ni..lawa2 layout dia..geram!!tp kalau dah ramai yg tak leh nak view...tak syok gak kan??

iedaLUVsham said...

oo..takpe2 nnt ieda try install, ieda mmg suke menginstall nih smpai pc ieda pon dh semput, hehehe!!!

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...