Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Monday, August 17, 2009

Contest Happy Family

Syarat2 nak joint "Happy Family Contest"

Hasil Anjuran Ieda...:)

1) Syarat 1 - 3... semua dah buat... -done
2) Gambar Happy Family yang cuba mamaD pertandingkan.... -done
Tadaaaaaaa.....biasa kan mamaD joint contest letak pic family mamaD je...
kali ni mamaD nk pertaruhkan Pic Big family mamaD pulak...hehehee..
Pic ni mamaD rasa nampak happy sangat...
kami berkumpul adik beradik semata nak gembirakan mak..
maklumlah hari tu kan hari ibu...
Yang happy nye masa ni..masa part kita org nak potong kek sama2..
Ketawa,riuh rendah dah tak ingat jiran sebelah dah...
ye lah...walaupun anak..tp masing2 dah jadi mak budak dah...hhehee..
so,kena la sambut gak hari ibu sama2 ngn mak mamaD kan...uuuhuhuu..
disebabkan ada yg tak dapat nk pegang pisau tu..
so,apalagi..kitaorg cuma pertontonkan brg kemas je la...wakakaa
boleh gitu....wakakaaa...

3) Syarat 5 - 10...mamaD faham sudaaaa... - done
tarikh tutup 11/8 - 12/9/09
psssttt...jangan lupa wish ieda sekali masa pegumuman pemenang dibuat pada 14/9 tu...
sebab 14/9 tu birthday ieda....yyyuuuuhhuuuu!!!
dan mskin beso anak mak....ekekkeeee

harap2 penyertaan mamaD ni...diterima ieda yeee...
saje je nk sama2 memeriahkan....
ok...kalau menang lagi bagus...wakakaaaa..



Adalah lebih baik,tinggalkan harta kepada pewaris anda..untuk masa depan anak-anak...daripada anda tinggalkan mereka dalam keadaan byk hutang dan bebanan...fikir-fikirkan la...
cepat bertindak insuranskan pendapatan keluarga anda...
Ingin daftar keahlian ecosway?? jom tgk produk2 ecosway di www.ecosway.com/home/my199699
just call me : 012-7442334 / email szulnorain@yahoo.com

4 comments:

iedaLUVsham said...

orait mamaD, ieda dah view, pass!! hehhehehe!! good luck! ;)

Gieyana said...

good luck yer Mama D..hmmm x der lka picca camni..huhu

mina said...

seronoknye ramai-ramai potong kek..hari jadi sapa tu?...beriya-iya benor...sikit tak ajak kita ekk....dah nama pun family contest..

anyway ..wish u happy family, forever

MAMADANISH78 said...

tq korang..:)
kak mina..ni masa sambutan hari ibu la...wakakkaaaa..
yan nk ajak kak mina pun...rasanya kak mina pun tgh sambut gak kot kat umah sndiri...hahaaaa...

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...