Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Thursday, June 18, 2009

alaaaahaiiii...sedihnyeeeeeeee.....

Cuba korang tgk video klip ni betul2...agak2nya..apalah agaknya dosa yg penah budak2 ni buat kat mak bapak diaorgkan..??sampai tersedu2 mcm tu sekali...sedih pulak mamaD tgk...tp dlm masa yg sama...kelako pun ada..tgk gelagat budak2 ni....





Harap2 sekolah2 bykkan lagi program keinsafan untuk ibu bapa kepada anak2 dan adik2 kita..supaya mereka sentiasa sedar...jasa ibu bapa mereka sndiri...


sempena Hari bapa yg hampir tiba ni....bermacam2 benda bermain di fikiran mamaD nih....apa agaknya spesel yg harus mamaD buat untuk Papa danish dan Ayah mamaD sendiri...uuhhuuu...

Semuanya masih dlm perancangan lagi.....




Alaaaahaaiii...suamiku....

sekarang kau sudah pun bergelar seorang Bapa...

Papa kepada seorang bayi comel dan baik...

muhammad Danish Zharfan bin Rahman

Seharusnya kau mesti ingin rasa dihargai....dimanja..dan disayangi...

Insyaallah...akan ku usahakan Hari yg istimewa itu....untukmu....
Sesungguhnya dirimu sungguh Berharga
(jiwang time...ekekkeeee)



Best regards,
szulnorain78
Agent Insurans

Great Eastern Life - Insuranskan pendapatan anda sekarang..!
Dptkan Kad medikal hnya RM1 sehari untuk dptkan nilai
kad RM60K setahun,Kos Rawatan serendah 10% dr kos yg tpaksa kita tanggung di Pakar..
(Co-ins 10% Maks 500.00).
plan anak:-rm60,rm120,rm150-siap medikal kad
plan dewasa:-rm130,rm150,rm180,rm200-siap medikal kad
tel.:0127121230 @ 0127442334
szulnorain@yahoo.com
http://www.tagged.com/szulnorain78

5 comments:

Gieyana said...

cam tazkirah cam tue ler kan...dulu masa kt sekolah pernah cikgu buat dulu..hehehe
~ Waaa..romantik gak Mama D nie..kekekeke

syahadah said...

dulu saya pun pernh gi kem motivasi mcm ni..derang tutup mata bg motivasi yang mmg sentapla..balik je mintak ampun dari my mum..tp lepas tu buat balik..ekekeke..
mama d nak kasi apa...saya pun tgh pikir jugak ni..urmm???

Yan said...

nape tak masuk contest hari bapa tu.. bykk sangat... tp yg yan igt ade 3 kot... satu tu dah tutupla..
satu lg last arini 19hb.. satu lagi tutup 26hb.. tp yanpun baru join satu jek..

mmg rajin sambut yer hari bapa ni???

niza said...

adeiii...aku lak dok leleh tgk dorg nangis...
sebgai seorg anak x bnyk sikit mesti penah sakiti hati ibu ayah...
naluri seorg anak klu ader motivasi ke ape yg menyentuh psl ibu ayah...pasti nitiskan air mata...x kira anak kecil or kita ni yg dah dewasa...

Mama Qaseh said...

Haa msti bg yg spesel MamaD tu cik abg syg tue..suprise tuk papa Danish laa hehe

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...