Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Thursday, June 18, 2009

contest model tudung..




Contest ni bermula pada 17 june(esok..so sempat snap gambar arini)

tutup pada : 30 june 2009 @ 2 petang..keputusan akan diumumkan pada 1 july 2009
ok..seperti biasa..semua dah sedia maklum..
setiap pertandingan mesti ada syarat2 nyer kan...
so..check it out...

Syarat2nya adalah seperti berikut:

1. Add blog ummie_mirahaziq di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER ummie_mirahaziq -done
2.Upload banner contest kat sidebar anda - done

3.Buat entry khas ngan tajuk " Model Bertudung" & upload gmbr anda.

- model boleh sesiapa sahaja..anda sendiri..anak...suami..adik..kakak..ibu..ayah..nenek..
- Jenis tudung yang boleh di modelkan adalah tudung ekin,selendang,ariani,selendang siffon,munawarah,syiria,shawal,tudung aziha n latest tudung bawal ler...

nama : SITI ZULNORAIN BINTI OTHMAN (mamadanish78)

ok..teruja pulak mamaD nak joint contest model bertudung ni...
disebabkan pemenang dipilih bdasarkan gambar yg kreatif dan menarik...
ceh..ceh..ceh...menarik ke gambo aku ni...wakkaaaa
so,aku sertakan la gambo model bertudung yg ni...
harap2 diterima la yek.....he2
tudung yg mamaD pakai ni..keluaran Koleksi NJAlini...
Syarikat abang mamaD sndiri...
ala2...tudung ekin la gitu...
Klau menang contest ni..nak jugak merasa mencuba
tudung keluaran dari ummi_mirahaziq ni...he2....


4. Dalam entry itu pastikan anda link kan ke ummie_mirahaziq..
5.Bila dah siap..tinggalkan komen di entry ini. - done
6. Pemenang akan dipilih berdasar kan dan gambar yang kreatif dan menarik..
7. Hadiah untuk pemenang..adalah koleksi tudung...

PERINGATAN : Pastikan hanya satu gambar sahaja ntuk satu penyertaan..


Best regards,
szulnorain78
Agent Insurans

Great Eastern Life - Insuranskan pendapatan anda sekarang..!
Dptkan Kad medikal hnya RM1 sehari untuk dptkan nilai
kad RM60K setahun,Kos Rawatan serendah 10% dr kos yg tpaksa kita tanggung di Pakar..
(Co-ins 10% Maks 500.00).
plan anak:-rm60,rm120,rm150-siap medikal kad
plan dewasa:-rm130,rm150,rm180,rm200-siap medikal kad
tel.:0127121230 @ 0127442334
szulnorain@yahoo.com
http://www.tagged.com/szulnorain78

10 comments:

syahadah said...

mama D ingat mana pulak baby girl baru ni..rupanya danish..wakakakaka!!kretip kretiplps ni ayahnya kita sarungkan kain telekung terus..hahaha

niza said...

sabo jek mamaD ni tau...hehehe...ape2 pun...semoga berjaya danish...

~~ciklinn~~ said...

hihhihih sgt2 comell n kreatipp tau... good luckk yer..

mamadanish78 said...

tq semua..
-sya
sya...ala..mamaD saje2 je nak masuk contest tu...buat lawak..wakakaka

-niza
niza..tq ye...ada can ke leh menang??wakakaaa...dia nak girl la niza...

-ciklinn
cumell ke???wakakkaaa

Faridah said...

danish ke danisha tu??hehehe.tau la teringin baby girl...good luck

mamadanish78 said...

alaaaa....cik dah oiii...
saje je la...nak melawakkan contes...bkn betul2 pun...wakakakaa

een said...

ai mamaD..thanks sudi join my contest..salam perkenalan..i dh follo u...semoga berjaya

ninie's corner said...

cun la.....

Mama Qaseh said...

I vote for u dear..

T.H said...

hi ada giveaway kat blog saya

http://thereishappiness.com

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...