Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Thursday, June 11, 2009

Kak Ngah ke pasir Gudang...


Dalam diam2 ni...dah genap 6thn dah mamaD kahwin...ekekekee...amin,kekal juga akhirnya hubungan kami..yg kami bina dari darjah 6 lagi tau....wakakaka...genap je 6thn pkahwinan..baru la kak ngah (kakak Hubby)ni bpeluang datang umah mamaD kat pasir gudang ni....so,seboleh2nya..mamaD nak buat la diaorg happy...walaupun hanya satu malam je diaorg dpt tido umah mamaD...
sempat lagi pose...buat kenangan.... yg baju merun ni la kak ngah..sebelah tu anak dia...fika....sebelah tu pulak yg tudung oren tu...he2....buat2 tak kenal pulak....ekekekee...baju oren tu anak kak long (kakak hubby gak)..nana.



kalau bab2 nak amik gambo ni....laju je kitaorg...wakakaaaa

kak ngah sampai je umah mamaD....mamaD terus je bawak mereka g makan2 kat tasik...tmpat yg biasa buat pesta layang2 tu.....meriah gak makan kat tasik tu..malam2...he
nilah dia menu yg mamaD order untuk buat mereka happy...ekekekeee...terliur sudaaaaaa

Lepas makan2 tu..apalagi amik gambo la..buat kenangan2...he2..tp frust la jugak sbb gelap jek background dia...uuhuhuhuuu..sebenarnya belakang tu ada air pancut...cantik...siap ada cahaya lampu lagi....tp tak nampak la pulak...uuhhuuuu

Esok paginya...masa ni nak otw balik dah....kejap je kak ngah datang PG...mamaD mmg la tak masak...wakakaa..ye la..masih dlm mood cuti2 malaysia kan....brg kat dapo pun..semua kering...so,tgahari tu..belanja diaorg mkn KFC je la....sesekali apa salahnya...asik makn nasi je kan....eekkekekee...

tgk tu...tinggal tulang je...tp kan KFC yg baru ni ayam dia sedap la....pedas...

danish lepas makan KFC..apa lagi...nilah tmpat peberet dia...ooo..lupa,yg belakang danish tu anak kngah jugak...aiman nama dia...tp korang mesti pelik kan...danish botak...wakakaa..papa dia la yg punya keje...leh pagi tu dia bawak danish g botak...haru betul...angin jugak mamaD ni tgk....dah la kurus...dibotakkan lagi....aduuhhhaiii...Tapi klu korang nak tau...sampai ke rumah tok bak dia...rupanya danish ni tak tau yg kepala dia dah botak...sampai je umah tok bak...dia tenampak cermin...danish mcm pelik je...sampai dia pegang kepala dia...cakap.."eh!!!botak??????"...wakakaaa...pastu marah papa dia..kata suh potong tepi je kata mama....wakakaaa....semua gelak..tak sangka danish tak perasan dia dah botak...kata hubby masa kat kedai gunting tu..mmg danish tunduk je..tak tgk cermin pun...geli ngan alat botak wambut tu...patut laaaaaaaaa...

Besama org yg paling ku sayang....ekekekkeee

ni kat mana pulak ni..???haaaaaaaa...kalau nak tau...sampai je umah tok mak...kitaorg terus ke laut pulak...wahhh...bjalan sakan nih....laut ni (Tanjung Balau)...dekat je ngan umah mak mamaD...desaru pun dekat...

nilah dia aksi2 happy danish bila dapat mandi laut...he3....


pose2 dr mamaDanish...he2tgk la...Tok wan danish tu...(mak hubby)...makan aiskrim...tp tu la..mamaD tak dpt mandi...tak bawak baju la...papa ngan danish je mandi..tp jgn tak tau...esoknya..mamaD pegi lagi tau..laut...mamaD pulak yg mandi....syok habis....!!!!tu yg balik PGudang ni..semua badan sakit2...uuhuhuuuu...

sekian....sekadar bkongsi kegembiraan bersama......


Best regards,
szulnorain78
Agent Insurans

Great Eastern Life - Insuranskan pendapatan anda sekarang..!
Dptkan Kad medikal hnya RM1 sehari untuk dptkan nilai
kad RM60K setahun,Kos Rawatan serendah 10% dr kos yg tpaksa kita tanggung di Pakar..
(Co-ins 10% Maks 500.00).
plan anak:-rm60,rm120,rm150-siap medikal kad
plan dewasa:-rm130,rm150,rm180,rm200-siap medikal kad
tel.:0127121230 @ 0127442334
szulnorain@yahoo.com
http://www.tagged.com/szulnorain78

8 comments:

~~ciklinn~~ said...

seronokkan bila ada sedara mara dtg umah...... meriahh rasa....

Yan said...

sedap ke makanan kat tasek.. dulu2 penahla makan.. tp siang.. ni dah berzaman bertahun dah tak p.. hehe

ninie's corner said...

alahai.....lapar la plk tgk lauk tu.....

ainazliena said...

la..nape x ajak g kg pasir putih..bole tgok sblh tambak..huhuhu..

Gieyana said...

Owhhh..hepi anniversary yer...bestnya ikan siakap iteww..lapor dibuatnya...huhuhu

| Krsty Pinky | said...

adoi...air kelapa...kepinginnye..
meh pas sedas...hehehe

kakyong said...

hepi belated anniberseri ke 6... semoga sentiasa berseri2... ;)

Mama Qaseh said...

Seronoknyaaa..umah mak MamaD dkt ngn laut yea..harusss mandi manda smp ke ptg tue kalu sya..lma x pegi sna

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...