Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Sunday, June 14, 2009

danish botak!!!wakakaaa


kelakar pulak bila teringat kisah danish ni...bila tak tau yg kepala dia dah botak....
Semua gara2 Papa danish la...wakakaaa
Biasa kalau nak gunting wambut ni..mmg mamaD ikut
tp hari tu...tak ikut sbb ada Kak ngah kat umah..
Masa balik dr kedai gunting wambut ni kan....
Papa ngn danish,dgn tersenyum2 jumpa MamaD..
bila mamaD tgk je rambut danish...
tiba2 angin giler terus masuk badan mamaD...wakakaaa
apa taknya...awalnya..mamaD suh hubby gunting trim tepi2 je...
pastu hubby leh gunting rambut macam PEKAN tu...!!!
alaaaaa..yg ada rambut sikit jek kat depan..tebal pulak tu...

apa lagi...dgn kemarahan yg ada...mamaD secara automatik...suh hubby ngan danish pegi semula kedai gunting rambut tu..
BOTAKKAN SEMUA!!!!!


ni rambut sebelum digunting....ok jek...

inilah rambut yg telah dibotakkan...kesian anak mama....takde stail langsung dah...wakakkaaa

Sebenarnya...danish ni tak suka bila dia tgk cermin sejak botak nih...bila tgk cermin jek...
mesti mcm tak puas ati jek..terus ckp kat papa dia...
"Papa....kan mama suh potong tepi jeeeee..."..wakkaakakaaa
Ok....sekarang mamaD nak cter kes budak2 ni bila dah kat umah Tok Mak...
Bila masing2 dah jumpa sepupu..mcm ni lah rupa umah Tok Mak...
Dah mcm tongkang pecah dah....kena terjah ngan budak2 nih...
tu baru 3 keluarga je tu...kalau semua adik beradik 8 keluarga balik.....
tak dapat mamaD nak bayangkan..mcmana umah Tok Mak..
Kesian Tok Mak...masa sampai..umah cantik je...tersusun
bila cucu2 dah sampai...korang tgk la sndiri rupa ruang tamu umah Tok Mak Danish ni...

masa ni dah tengahari dah ni...ngan tilam tak bawak masuk bilik...tgk tu yg baju kuning tu..bukan main best lagi dia terbongkang kat tilam tu....ngan mainan lagi....

Pic ni la yg paling geli hati tgk....korang tgk la sndiri..mcmana rupa danish tu...dah mcm toyol dah kat belakang Elfi tu...wakakaaa...Elfi ni dok Kl...dtg masa cuti sek tuari...baru je darjah 2 ni....tp berat badan dah cecah 70kg dah....uuhuhuuu

ni pulak...adik elfi...Eky nama dia...baru je umo 3 thn lebih...danish dah 5thn..tgk je la beza badan...wakakkaaaa

anak mamaD je yg kurus kering..wakakaa...walaupun kuat makan..tp ttp kurus..wakakkaaa...


Best regards,
szulnorain78
Agent Insurans

Great Eastern Life - Insuranskan pendapatan anda sekarang..!
Dptkan Kad medikal hnya RM1 sehari untuk dptkan nilai
kad RM60K setahun,Kos Rawatan serendah 10% dr kos yg tpaksa kita tanggung di Pakar..
(Co-ins 10% Maks 500.00).
plan anak:-rm60,rm120,rm150-siap medikal kad
plan dewasa:-rm130,rm150,rm180,rm200-siap medikal kad
tel.:0127121230 @ 0127442334
szulnorain@yahoo.com
http://www.tagged.com/szulnorain78

4 comments:

~zuraiwan~ said...

ala...sian ye danish...botak ek...x per sng jaga err..

Mama Qaseh said...

Kusss smgat Elfi ngn Eky tue kan..tkpelaa Danish kuat mkn pn jnji bdn maintan kn cayang..botak2 pn hensem tue..

ninie's corner said...

wah.....semangat nyer dia..... (Elfi & Eky)

niza said...

sihatnyer sepupu danish tuh...hehehe...danish main nyorok2 lak blakang tuh...ekekeke...

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...