Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Wednesday, June 17, 2009

Award untuk Top 10 KOMENTAR


Jeng jeng....Jengggggggggg!!!!

Hari ni...MamaD nak bg award je kat kwn2 blogger mamaD...

Award kali ni..mamaD nak bg kat Blogger2 yg rajin bg komen kat umah MamaD ni..,untuk senarai 10 ke atas saje ye......


kita tgk sapa JUARA,NAIB JUARA n TMPAT KE3......


KEPADA MEREKA YG BERKENAAN....

MAMA QASEH , NINIE DAN SYAHADAH....


Tempat Pertama jatuh kepada......


Mama Qaseh...blognye.. http://www.pinkalkatu.blogspot.com/


di atas penghargaan untuk MamaQaseh..mamaD nak bg award ni kat MamaQaseh...sudi2 la amik ye....Tahniah!!!


Tempat Kedua jatuh kepada.....

Ninie..,blognya.... http://www.ninie-man.blogspot.com

Diatas penghargaan juga MamaD telah buatkan award khas untuk ninie...silalah amik ye.....Tahniah!!


Tempat Ketiga Pula..jatuh kepada....


Syahadah...blognya... http://www.syahadah79.blogspot.com


Terima kasih kerana selalu datang jenguk umah MamaD ni ye...so,lepas ni rajin2 la lagi melawat umah mamaD...

sudilah2 amik award dr mamaD ni....inilah buktinya.....

Mama Qaseh (19)
ninie's corner (14)
syahadah (13)
Mama-Danish & Sarah (12)
MAMASYAZA (8)
ainazliena (8)
Faridah (8)
miezaniera (7)
Gieyana (7)
~~ciklinn~~ (7)

Dan tak lupa juga kepada top komentar yg lain yg berjaya memasuki ranking ke 10 untuk bulan Jun ni....


Mama Danish&sarah,Mamasyaza,Aina,Faridah,Mieza,Gieyana dan Ciklinn..

Award ni untuk korang...he2....amik tau....


sekian la sudah...untuk pemenang komentar untuk Bulan ini


15/5 - 15/6/2009


Segala Kebaikan anda untuk mamaD...mamaD hargai...



Best regards,
szulnorain78
Agent Insurans

Great Eastern Life - Insuranskan pendapatan anda sekarang..!
Dptkan Kad medikal hnya RM1 sehari untuk dptkan nilai
kad RM60K setahun,Kos Rawatan serendah 10% dr kos yg tpaksa kita tanggung di Pakar..
(Co-ins 10% Maks 500.00).
plan anak:-rm60,rm120,rm150-siap medikal kad
plan dewasa:-rm130,rm150,rm180,rm200-siap medikal kad
tel.:0127121230 @ 0127442334
szulnorain@yahoo.com
http://www.tagged.com/szulnorain78

13 comments:

Gieyana said...

perghhh comeyyy award itu..nnt kita amik yer... :D

~zuraiwan~ said...

ala....kite x dpt err award tu..huhu

mamadanish78 said...

amik la gie..mmg untuk gie tu..he2

-alaaaaaa...siannya kat zura...
takpe2..nnti lain musim harap2 zura pulak jd top 10 komentar mamaD yeeee.....

Mama-Danish & Sarah said...

thank u, thank u...... sukaknya hati. nanti ain ambik wak balik ya.

ninie's corner said...

wow....ye...ye... dpt award....... thank you very much, mamaD. Dah ambil dah.....tk, dah gantung.....

mamadanish78 said...

ain..
amik la award tu..alaaa...sayangnye...sikit je beza ngan syahadah kan...ekekkeeee...

mamadanish78 said...

wah ninie...mentang2 dpt no.2..bkn main happy lagi dia...
apepun mamaD happy bila tgk korang pun happy...:)

Mira said...

wah cantiknyer award. mcm ni kena bg byk komen nih baru mira pun jadi top list..hehehehehe

re : tima kasih atas ucapan besday tersebut..mira hargai sangat-sangat

Mama Qaseh said...

Wahhhhhhh...sukenyaaaa sya MamaD..sgtlaaaa santekkk award tue i like it very much...mmmuahs mmmuahs tuk MamaD n Danish n hencem tue tau..luv u Yang

Akn ku gantung dgn vangggenya

syahadah said...

terlambat nak ambik...tima kasih...pandainya buat award..i lap ulahh

Yan said...

byknye award tuk komentator dia,,ehe

MAMASYAZA said...

cute nye award tu...tq so much..akan ku tepek tak lama lagi kat dlm blog ku....sayanggg mamaD

miezaniera said...

cutenyeeee..tq mama danish muah muah hehe ;D

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...