Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Tuesday, June 30, 2009

boroi???oh tidakkkk!!!


Seperti yg dijanjikan...
inilah dia hasil rembatan suamiku yg tercintaaaaaa....
segalanya hanyamu wahai suamiku...ceh!!
poyo...
masa abis je tgk wayang cter transfomer isnin lepas...
jalan punya jalan kat Leisure Mall tu...
mamaD ngan Hubby terjumpalah benda alah ni...
sama2 dah saling pandang2...
nak kew?????hehehee...
tgk harga dulu leeee...ape2 pun...ekekkeee...
Bila dah tanya pelbagai soalan...
tanpa berlegah lagi...hari pun dah malam kat luar sana nun..
maka...sah la benda alah ni mjadi milik suamiku..
Paaaaaaaa....kalau papa baca blog mama ni...
ni mama nak pesan2 sayangggg kat papa.....
"mama bersetuju beli sauna massage belt ni...supaya papa lebih tuttttt!!!"
wakakakaa...
so,lepas ni jagalah cara makanmu itu..
kunyah pelan2...baru masukkan dlm perutmu...ekekkeee...
nilah dia hadiah untuk papa....tp mama pun leh pakai sekali kan???
wakakaaa

huh!!seksi la pulak pic kat kotak ni....uuhhuuuu
uiks???perut sapa kah ini??papa ke mama???
mama nak jugak interprem tau...
sambil layan blog..leh la 20minit pakai belt sauna ni...

Bukan setakat tu jek...hadiah untuk papa hari tu...ni mama belanja beli posh beg jugak...supaya barang2 papa takde la berterabur sana sini....he2..

setakat rm35 leh la mama belanja untuk papa kan...

Apapun papa...mama teramat sayang kat papa...

papa ni baik..walaupun kekadang menyakitkan hati...tp hakikatnya..papa ni baik sangat!!!tiada siapa pun yg dapat tandingi sayang papa kat mama.....terima kasih kerana selalu layan karenah mama yg tah apa2 kekadang tu....uuhuhuuu

Alamak...jiwang la pulak....wakakakaaaa


Best regards,
szulnorain78
Agent Insurans

Great Eastern Life - Insuranskan pendapatan anda sekarang..!
Dptkan Kad medikal hnya RM1 sehari untuk dptkan nilai
kad RM60K setahun,Kos Rawatan serendah 10% dr kos yg tpaksa kita tanggung di Pakar..
(Co-ins 10% Maks 500.00).
plan anak:-rm60,rm120,rm150-siap medikal kad
plan dewasa:-rm130,rm150,rm180,rm200-siap medikal kad
tel.:0127121230 @ 0127442334
szulnorain@yahoo.com
http://www.tagged.com/szulnorain78

6 comments:

ninie's corner said...

Ninie pun ade benda ni.....tp..... mula2 beli mmg exctd.....setiap ari pakai.....pastu dah tak larat nak pakai sbb panasss.......ade kat rmh tue......masih cantik dlm kotak.....tah bile plk nak pakai semula..........MamaD dah slim.... wat pe nak pakai lg.....

mamadanish78 said...

HEHEEE...NINIE..
mamaD beli untuk hubby yg pakai..
keboroian dia dah terserlah sangat dah...wakakaaaa
mamaD ni nampak je slim tau...perut mak;aiiii..tak hingat boroinya..wakakaaaa

syahadah said...

mmg beli utk papa...tapi dlm masa yg sama mama pun sure nk pki gak kan..kita mmg boroila mamaD..susah nk cp..lemak kat perut smpi 33.3 peratus..menakutkan!!

Mama-Danish & Sarah said...

selim melim la hubby mamaD pasni. Exercise jangan tak exercise ya....

Mama Qaseh said...

Wah pasni haruss peyot mamaD n hubby tu fit yea..kalu bkesan bgatu yea t leh bli plak..

MAMASYAZA said...

lepas ni slim giler la mamaD n papa...

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...