Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Sunday, June 28, 2009

suprise untuk Papa!!!

Seperti yg dijanji2kan....
inilah dia party suprise untuk hubby masa nak sambut Hari Bapa Ahad lepas...
so,korang layan la yeee...pic2 kat bawah ni...
mmg tak terkata...betapa happynya kitaorg malam tu...
Yang suprisenya tu...KEK tu laaaaa..
hubby mmg tak jangka mamaD akan belikan kek malam tu...he2
termasuk la si danish yg takleh simpan rahsia tu...wakkaaa
dia pun terkejut sama...

kek n kad dr Danish untuk Papa Tersayang

Siap tulis tu.."danish sayang Papa"...he2.. kek kereta tu...sbb papa ngan danish mmg suka kereta...sbnonya,lambang kereta tu dah ditukar jd mitshubshi...wakakaaa

inilah menu yg tak seberapa tu...ye lah..kata pun nak suprise kat hubby kan..kang kalau masak2 beriya sangat..mesti dia ingat ada org nak ada apa2 majlis ni...so...ptg tu..mamaD takde nak tunjuk rasa lebih2...bab2 masak ni...cukup la apa yg ada kat umah tu...hahahaahhhhaaa..

macam nak wat mkn malam je la...he2...mmg tak syak langsung...mamaD nak buat makan2 ngan kawan2 hubby..pastu ada kek!!!!

mmg pelik masak lebih..sbb buat alasan cik dah ni nak datang...sbb nak tunjuk kat mamaD ubat...wakakaaa....lagi la alasan tak masuk akal...!!!

masa cik dah keluarkan kek tu je...hubby ngan danish dah blur2 da...terus akak kata...

"inilah ubat yg cik dah jual tu papa"....

wakakaaaa...nak bg kek rupenya....

Haaaaaa...ini lah dia Cik dah..yg tolong mamaD buat suprise kat hubby...dialah yg tolong mamaD belikan kek untuk papa...ptg tu...wakakakaaaa....tq ye dah..sebab tolong akak belikan kek tuuuu....kalau tak..tak jadi la...suprise kat hubby tu kan....dah ni ada blog gak..leh la korang jd follower dia... http://www.halamanfarida.blogspot.com/

tu diaaaaaaa...silalah jamu selera...tu je la yg ada...heheheee...

dah siap makan...perut pun dah penuh...time untuk potong kek pulak...



uiks????sapa punya kek ni...danish pulak yg tiup lilin tu..siap dia kata..
"mama...nak lima lilin"..wakkaaa..
ye lah..danishkan 5thn...
dah siap tiup lilin....papa pulak potong kek...

Kenangan kami di hari bapa..untuk papa...

Layaaaaaaaaannnn...


Best regards,
szulnorain78
Agent Insurans

Great Eastern Life - Insuranskan pendapatan anda sekarang..!
Dptkan Kad medikal hnya RM1 sehari untuk dptkan nilai
kad RM60K setahun,Kos Rawatan serendah 10% dr kos yg tpaksa kita tanggung di Pakar..
(Co-ins 10% Maks 500.00).
plan anak:-rm60,rm120,rm150-siap medikal kad
plan dewasa:-rm130,rm150,rm180,rm200-siap medikal kad
tel.:0127121230 @ 0127442334
szulnorain@yahoo.com
http://www.tagged.com/szulnorain78

8 comments:

syahadah said...

lawanya mama D free hair..meletoopppppp!!!!!!!!!!!!!!!!

mamadanish78 said...

uuhuhuuu...suka nyakat tau sya ni...wakakakaa...

Mama Qaseh said...

Cayokk laa Yang coz bjaya wat suprise party tuk hubby mu..
Psttt jelitez tu free hair..sedondon lagik ngn bju hubby..np Danish pn x belang hehe

ninie's corner said...

wah.....suprise party gitu.....caya lah.....

mamadanish78 said...

mamaQaseh..nama pun suprise party...mmg tak plan pun nak sama baju tu..wakakaaa...
takde ler jelitez mana pun..rambut ikat gitu jek..tak ke salon pun..wakakaaa
ninie..mmg dah lama nak suprisekan hubby tu...:)

Mama-Danish & Sarah said...

fuyooooo....romantik tgk mamaD pakai baju sama ngan hubby.

mamadanish78 said...

ain...
mamaD ngan hubby mmg selalu pakai baju sama kale...
kalau nak jalan mesti pastikan baju kita org 3 beranak sama kale...he2...
cuma malam suprise tu danish jek yg tak sama pulak..
mmg tak jangka pun mlm tu nak pakai sama kale...sbb buat kat umah je kan..

CuTeMiUt78 said...

wah... ada surprise gitu.. heh..heh..heh.. memang cantik je kek tu.. bentuk keta ssseessuuaaaiiii... :D

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...