Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Wednesday, May 20, 2009

Award Lagi...:)

Ye yeeeeeeeeeee....dapat Award!!!!
Award ni dari Syahadah...
MamaD lebih mesra nak panggil dia Sya je la...hehehee..
boleh kan Sya???
Tq sebab senaraikan nama mamaD untuk amik award ni...uhuhuhuuu...

Bukan setakat ni je tau.....mamaD nak pastkan pulak award ni kat spesel blog kat Blog mamaD ni.....sapa ekkkk????

1)Izah82 - yg selalu tenet ngan mamaD ....he2

2) Liny - yg baru nak berjinak2 ngan blog ni...

3)Cik Dah - mmg selalu mamaD tgk blog dia ni...

4) Ninie 5) Aina 6)gie 7)mama Qaseh 8) Mira 9)Ciklinn 10)idanizam - sbb rajin bg komen kat blog mamaD...nice


Best regards,
szulnorain78
Agent Insurans

Great Eastern Life - Insuranskan pendapatan anda sekarang..!
Dptkan Kad medikal hnya RM1 sehari untuk dptkan nilai
kad RM60K setahun,Kos Rawatan serendah 10% dr kos yg tpaksa kita tanggung di Pakar..
(Co-ins 10% Maks 500.00).
plan anak:-rm60,rm120,rm150-siap medikal kad
plan dewasa:-rm130,rm150,rm180,rm200-siap medikal kad
tel.:0127121230 @ 0127442334
szulnorain@yahoo.com
http://www.tagged.com/szulnorain78

2 comments:

syahadah said...

i lap u lah mama D

Mama Qaseh said...

Thanks yang..
Ku amik yea

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...