Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Sunday, May 17, 2009

gelagat danish..


arrrgghhh!!!boring nyeee la arini....:(
tak tau nak wat apa...dok ngadap tenet je la....uhuhuhuuu..
Danish dah g sek...arini danish stat peksa dah...pertengahan tahun..

Mama n Papa doakan danish dpt jawap semua soalan dgn betul ye...
tak abis2 mulut dia kata nak no.1....
bagus anak mama ni....azam dia tinggi... eheheee
yg ptg mama tau kebolehan danish...
mama cuma doakan yg terbaik untuk anak mama....:)
kebolehan danish semenjak bersekolah.....

- masa 1st day sekolah...nak tulis A pun tak tau lagi...
- nak buat homework pun tak nak nih...tak tau la nape...?
-Lepas 2minggu sekolah...cikgu danish ada bgtau kat mamaD...
bila danish tulis tak nampak apa pun...tangan dia tak kuat kata cikgu....uhuhuhuuuu
sedih gak masa tu..napa la ngan anak aku ni...
sbb dia kidal kew???
aku mula la salahkan diri sndiri sbb mmg jarang tren dia pegang pnsel...
sbb danish ni suka belajar guna laptop je....uhuhuuu..
-Genap sebulan sek....dah nampak dah pkembangan sihat dia...
balik sek je tak sabar2 nak buat homework...
-2bulan sek...dah pandai dah meniru apa saja yg cikgu suruh..maksudnya..dah leh buat A...mcm2 la....happy...
-Seingat aku....2bulan lebih sek..danish dah pandai tulis A-Z...tulis no.1 -20...
Genap 3 bulan...danish dah mula excited ngan tulis menulis ni...pantang nampak buku kat kedai....semua nak beli...suka jawap soalan dalam buku...
-sekarang dah 5bulan dia sek....alhamdulilah...tahap pelajaran danish mmbanggakan..
paling buat aku terharu bila dia dah hafal semua doa...
*doa makan,doa masuk tandas..doa ibu bapa,doa penerang hati,doa kelua rumah,surah2 dlm solat...pergh!!!sayu hati ni...sejuk perut aku..
bila tgk dia dah boleh baca semua doa siap erti ni...
paling pantang klu tgk aku masuk bilik air tak baca doa...mmg nak kena sound ngan danish...wakakkaa...
"nnti syaitan ikut mama keluar tau.."
yg paling mmbanggakan aku...ttg solat danish...walaupun baru je 5thn...pantang dengar azan...cepat2 dia suruh aku g solat sama2...berangan nak jd imam..wakaka..
Apapun Mama bangga jadi Mama Danish....
Danish mmg anak yg baik...
pergh!!!aku ni..pantang stat menaip...tak hinnggatttt!!!panjang menjeler...wakkaaa
mennaannah!!!
peduli apa aku...blog aku..wakakaaa

Semalam (Ahad)...mamaD tak kemana pun...relex kat umah jew...heheheee..mmbuter la..apalagi...tghari tu masak simple2 je...ikan goreng ngan sayur sawi goreng,sambal belacan...bila time malam...kitaorg order KFC jew..makan kat umah...

Tgk tu danish dah tak sabar2 nak makan KFC...paling peberet kentang, ngan cheess danish ni..abis dia balun....

MamaD nak menyelit la sikit...nilah dia rupe bila Danish mengaler..wakakakaa...
Comotnya la hai....patutlah dpt C...wakakaaa
ingatkan kidal..terer la bab2 melukis n mewarna ni...wakakaaa
kalau bab mengale mmg suka..tp nak cepat siap je...wakkaaa
takpelah danish..mama tau..anak mama boleh...
yg aku perasan danish ni dia lebih suka mghafal...menulis...
alhamdulillah..
p/s....bila la danish ni nak dapat adik...uhuhhuuu...


Best regards,
szulnorain78
Agent Insurans

Great Eastern Life - Insuranskan pendapatan anda sekarang..!
Dptkan Kad medikal hnya RM1 sehari untuk dptkan nilai
kad RM60K setahun,Kos Rawatan serendah 10% dr kos sebenar di Pakar..
(Co-ins 10% Maks 500.00 )
plan anak:-rm60,rm120,rm150-siap medikal kad
plan dewasa:-rm130,rm150,rm180,rm200-siap medikal kad
tel.:0127121230 @ 0127442334
szulnorain@yahoo.com
http://www.tagged.com/szulnorain78

3 comments:

siti nurbaiya said...

bagus la tempat danish belajar tu.
kat mana danish belajar?

mamadanish78 said...

danish belajar kat tadika riang bestari...
nape?
mamaD tengok sek tu mmg tekankan bab hafalan ni....
rasa pelik gak...tah bila masa diaorg ni diajar semua surah2 tu..sbb baru 5bulan sek...danish dah hafal semua surah..
pastu dah pandai tulis...
mungkin sebab cikgu dia kot...
tuari rasa terharu sgt bila tgk danish jadi ketua kat depan baca doa masa beratur nak balik...he2.

siti nurbaiya said...

mamaD cerite dalam n3 progress danish cepat dan bagus
tu yang ty tadika mana :)

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...