Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Monday, May 11, 2009

cadar untuk danish...delimaaaaaaa...

cuba tgk cadar2 nih...sweet kan???
mana2 ibu bapa pun teringin nak belikan untuk anak2 mereka...
aku ni dah terjebak dah nih!!!!
setakat ni nilah pilihan danish...
tp mestilah dia pilih cadar Mr bean tu....
masalahnya dah sold la pulak....:(

cadar ben10 ni mmg danish suka...tapi just cadar je...comfeter dia dah sold out dah..

bila danish nampak je cadar bean ni...melonjak2 keriangan dia...
nak sangat la ngan cadar bean ni...yelaaaaaaa..sama ngan bantal bucuk dia..huhuuuu
tp dah sold out gak...huhhuhuu

aku dah risik2 dah ngan hubby aku..nak belikan danish cadar upin ipin ni je...
sbb keluaran terbaru...masih ada stok lagi...
tp tulah nak beli secara on9 ni leceh sikit ler..
klu ada depan mata mmg dah lama aku rembat...
tak pe danish..mama akan usahakan...
walaupun hakikatnya danish lebih sukakan cadar mr bean tu...
tp mama tau..danish ni tak memilih orgnya....heheheeee...



Best regards,
szulnorain78
Agent Insurans

Great Eastern Life - Insuranskan pendapatan anda sekarang..!
Dptkan Kad medikal hnya RM1 sehari untuk dptkan nilai
kad RM60K setahun,Rawatan free di pakar..
tel.:0127121230 @ 0127442334
szulnorain@yahoo.com
http://www.tagged.com/szulnorain78

2 comments:

Mama Qaseh said...

Yang mna nk dpt set cadar upin n ipin tue..da blog nya tak?nk blikn Qaseh laa dia pn minat upin n ipin tue hehe

syahadah said...

kalau ada ..tolong ekk..saya pun nak ni...

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...