Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Tuesday, May 12, 2009

geram tahap gaban!!!!

Cerita di malam hari......
Nak dijadikan cerita...malam td danish buat hal la pulak....
pergh!!!hangin satu badan nih.....huhuuhuuu..
mana tak nya...tak penah2 tido "terbabas" ni....
kencing dalam seluo laaaaaaaaaa....
dah nak dekat sebulan gak danish dah 100% tak pakai pampes...
ye la..biasa anak org umo 3 hingga 4thn dah tak pakai pampes waktu malam..
tp anak aku ni...mungkin sbb mama papa dia masih kureng percaya
yg anak dia sbnarnya dah boleh tido tak pakai pampes..
tp tak pelah...tak byk pengalaman lagi..
nnti adik danish pandai la nak buat mcmana...heheheee..
dlm kol 12 lebih tu,aku baru nak nyenyak2 dlm tido..
tak alih2 aku rasa bau lain mcm je...
danish ni masih lagi tido bawah ketiak mama lagi..uhuhuhuu
ya allah...rupernya dah basah lokos ni..tmpat tido dia...
uuuuwaaaaaaaaaa..!!!!
aku sabo lagi..pastu dlm kol 3 pagi...
danish buat hal lagi....kencing dlm seluo lagi sekali...
apalagi tahap gaban aku dah meningkat ler ...
malam2 buta nak tuko segala...
geram punya pasal..aku paksa dia bangun..
aku jirus ngan air...huhuhuuu..
sian dia...kesejukkan...wakakkaaa..
so,arini...terpaksa lah aku basuh segala2nya...
kebetulan malam td aku tak tido bilik...
klu tak naya je tilam aku..
nasib baik aku tido kat ruang tamu..alas toto..
nasib baik panas arini..kering la semua toto2 aku tu...wakakkaaa




Best regards,
szulnorain78
Agent Insurans

Great Eastern Life - Insuranskan pendapatan anda sekarang..!
Dptkan Kad medikal hnya RM1 sehari untuk dptkan nilai
kad RM60K setahun,Rawatan free di pakar..
plan anak:-rm60,rm120,rm150-siap medikal kad
plan dewasa:-rm130,rm150,rm180,rm200-siap medikal kad
tel.:0127121230 @ 0127442334
szulnorain@yahoo.com
http://www.tagged.com/szulnorain78

2 comments:

Mama Qaseh said...

Alaa ciannya dia subuh pg dh kna kejut mangun ngn mama ea hehe..mmpi pe laa tuee kn smp tkencin dlm suo 2 x

Mama-Danish & Sarah said...

sama cam ain jugak, still pakaikan danish pampers walaupun dia jarang terkencing...

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...