Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Friday, May 22, 2009

Ujung Minggu ni kena tinggal la...ada petua sikit


eeerrrmmmm.....boringnyerrr...

Hubby aku kena g camping ujung2 minggu nih....
maklumlah...cikgu...mcm2 kena buat aktiviti ujung2 minggu...
tak dapat la..nak ke mana2...uuhuhuuuuu
Dok umah layan tenet je ler..danish tgk katon...hehee
tp...hubby kena tido kat tmpat camping tu....
biasa la bawak beg baju...nak tido kat tmpay camping la kononnya....
tp dah biasa dah.....kol 12mlm - 3pagi...mesti ada org ketuk pintu punya....nak masuk...wakakaaa
takde maknenya laki aku tu nak tido kat tmpat camping tu....hehehee..
nasib baik dekat...tp selama ni mmg dekat2 je tmpat camping tu...kalau jauh2 sure aku ikut nye....

Haiii...pejam celik...minggu depan 31/5/2009 dah genap usia perkahwinan aku 6thn...

I Love u Papa...ekekee...

korang jgn lupa wish mamaD tau...hehehe...


Tp mamaD takde kat sini....kitaorg rancang nak g Terengganu....
Korang bayangkan la....dah 6thn kawin..baru nak g umah sedara belah mak mertua aku ni...
mak mertua aku ni asal ganu...heheheeee...
so,harap2 enjoy la nnti....
apalah yg best gaknya..kat ganu ni yek....
haaaaaaa..tak salah ada kwn blog mamaD...(farah) asal ganu kan...
nnti leh la cter2 tmpat best2 kat ganu..hehhee..



p/s....nak nyelit sikit la petua....mana yg dah tau...layan je la...
tp bagi yg belum tau...dan masih tercari2 lagi...
petua bio anak tak kencing malam...buat mcm ni...
masa anak kita dah baring nak tido tukan....selain drpada cara kita tidak digalakkan bg susu masa nak tido(kena pastikan la..anak minum susu awal sejam dr masa dia nak tido,pastu sblum tido..bawak g toilet dulu...)...

apa yg perlu kita buat....masa anak kita baring tu kan...kita angkat kaki dia dua2 belah,,kepala kat bawah sebanyak 3 kali...confirm tak kencing malam punya...try la...
patut la anak sedara aku tu 2thn lebih dah tak pakai pampes...umo 3thn je...100% dah tak pakai pampes...pelik gak...rupernya..inilah petua yg emak dia amalkan....

selamat mcuba n jgn lekas putus asa tau....




Best regards,
szulnorain78
Agent Insurans

Great Eastern Life - Insuranskan pendapatan anda sekarang..!
Dptkan Kad medikal hnya RM1 sehari untuk dptkan nilai
kad RM60K setahun,Kos Rawatan serendah 10% dr kos yg tpaksa kita tanggung di Pakar..
(Co-ins 10% Maks 500.00).
plan anak:-rm60,rm120,rm150-siap medikal kad
plan dewasa:-rm130,rm150,rm180,rm200-siap medikal kad
tel.:0127121230 @ 0127442334
szulnorain@yahoo.com
http://www.tagged.com/szulnorain78

4 comments:

syahadah said...

ni org yg biasa di tinggalkan.buat2 sibuk..meyibukkan diri ..ekeke..ala mama D dekat je tu..mcm saya ni..jauh beribu batu.naik flight turun flight..ekeekeke..

Faridah said...

samala kita kena tinggal gak ni..akak ada gak danish tu sbg teman..saya ni xde saper2. kuceng pun xde.heheh.dukla sorang2. nasib baik ada intenet.

Mira said...

nampaknyer anibeseri kita dekatlah..hihihi...

kena tinggal ke..tak pe..kejap je pastu nak gi berholiday kan...semoga enjoy ye..

siti nurbaiya said...

dah anniversary keenam yek..alhamdulillah, tahniah!
betul ke org kata 5 tahubn pertama penuh dugaan, lepas tu baru ok? hehe...ty yg berpengalaman

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...