Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Monday, May 11, 2009

Hadiah Oh Hadiah!!!



Hadiah Oh Hadiah
Penting ke hadiah ni pada korang...???
Pada aku takde la ptg sangat....tp kira ptg jugak la.......wakakkaaaa
Kesian hubby aku bulan ni...kopak rabak dibuatnya....huhuhuuuuu
Bulan ni je mcm2 hari ptg nak kena sambut....
Hari Ibu la...Hari Guru la...Hari Bapa la....
Semua nak kena stanby pulus tu......heheheeee
Apa pun terima kasih Papa....
Hubby la suami paling best dan sentiasa mghargai Mama....
w'pun pndapatan tak seberapa....tp masih kuat berusaha untuk memenuhi impian isteri dan anak,,,huhuuuu...I luv U papa....
Kalau laki aku tau aku tulis mcm nih kat Blog...
mesti kembang kuncup dia...wakakakaa

Tgk je nih...mesti korang dah tau kan apa isi kat dalam plastik tu.....????


Tahun ni...hubby aku bagi hadiah hand bag....nasib baik ada less
pening gak kepala aku nak pilih mana berkenan....
nak dekat 30kali tawaf aku kat jusco mlm td...wakkaaaa
last2 aku buat keputusan...amik bag POLO nih...
kata hubby aku lawa..practical...
so,tanpa pandang kiri kanan...aku sambar je lah....wakakaa

Tahun ni aku n hubby hadiahkan mak aku Oven...(kongsi2 ngan adik beradik lain....huhuuuu...)untuk mak hubby pulak aku bg pemanas air ni...

Apapun tahun aku puas hati sebab dapat mbahagiakan hati org tua....:)



Best regards,
szulnorain78
Agent Insurans

Great Eastern Life - Insuranskan pendapatan anda sekarang..!
Dptkan Kad medikal hnya RM1 sehari untuk dptkan nilai
kad RM60K setahun,Rawatan free di pakar..
tel.:0127121230 @ 0127442334
szulnorain@yahoo.com
http://www.tagged.com/szulnorain78

3 comments:

ninie's corner said...

salam mamadanish, you salah taip i punye add blog..........

Mama Qaseh said...

Wah dpt hadiah yea hari Ibu..pndai cik Abg mek ht kan..
Aah laa kan Mama danish yg pnting ank2 kita hepi dpt pe yg dia nk..bkn mahal pn kan..

pu3 balqis said...

bestnya dapat hadiah..
kita neyh.. takdak sapa pon kasi..
;(

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...