Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Saturday, May 23, 2009

Pak Nil punya pasal...


MamaD nak bg award ni kat sapa2 yg singgah kat umah mamaDanish78 nih...
ambik la yeeee...
Jangan Lupa Lirik...Ye yeeeeeeeee...!!

Apa saje rancangan yg pengacaranya Pak Nil...mmg la akan mjadi kesukaan si danish ni...


Kalau stat je.."Mama!!mama..mana micropon danish!!!!."

mulalah...habis semua laci kat umah ni dia selongkar....

Masa AF dulu,Pak Nil yg jg p'cara...mmg sah la mlm tu dia takkan tido selagi tak abis...

stat AC yg jd pengacara..langsung danish tak excited pun...budak2 AF pun dia tak berapa kenal...kalau Pak nil la...setiap apa yg Pak Nil cakap..akan dia ikut satu2...walapuuuuuunnn...pelat gitu..wakakaka


tengok tu....ye yeeeeee je si danish ni....mmg tak leh nak tukar chanel la jawapnya...he2...kelako pun ada...kesian pun ada...ye la...kali ni lom ada lagi lagu yg dia reti nyanyi..hehee...dia main bantai je...ikut ujung2...wakakaaa

Tapi mmg terer la budak pompuan ni nyanyi...dah sampai tahap rm25k dah...uuhuhuu..kayo2...



Best regards,
szulnorain78
Agent Insurans

Great Eastern Life - Insuranskan pendapatan anda sekarang..!
Dptkan Kad medikal hnya RM1 sehari untuk dptkan nilai
kad RM60K setahun,Kos Rawatan serendah 10% dr kos yg tpaksa kita tanggung di Pakar..
(Co-ins 10% Maks 500.00).
plan anak:-rm60,rm120,rm150-siap medikal kad
plan dewasa:-rm130,rm150,rm180,rm200-siap medikal kad
tel.:0127121230 @ 0127442334
szulnorain@yahoo.com
http://www.tagged.com/szulnorain78

4 comments:

MAMASYAZA said...

yup betul tu...terrorkan si seri tu nyanyi....dpt 25k....kayo..kayo...mmg anak2ku pun sama...kalo rancangan pak nil..semuanya menunggu depan tv

Mama-Danish & Sarah said...

budak2 memang suka pak nil...... mak budak pun tak terkecuali kans....hihihi...

miezaniera said...

pak nil mmg ada aura tersendiri. Qasrina yg baru 10 bulan tu pun dh suke bile tgk tom tom bak.siap gelak ngekek2 lagi.seri tu mmg terer + sgt yakin ngn jawapannye.tk macam peserta selepas dia tu.hehehe yeah dpt award tq mama danish.

Yan said...

peminat aznil upenyer

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...