Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Wednesday, May 20, 2009

Malam td punya penangan.....

Ada orang tu belanjaaaaa......heheheehheee...
malam td tetiba je hubby MamaD ajak p makan makanan omputih...hehehheee..
Walaupun sebenarnya perut ku masih ada rasa kekenyangan...eecececeehh!!!
yo la tu....menanannnahh!!!
Aku pun on je la....mmg rezeki la malam td sbb kawan hubby aku tu yg belanja semua....
apalagi order tak hinggaaatttt!!!!
macam org tak makan 10 hari rupenyer...wakakkaaa
Korang tgk je la menu2 kat bawah ni...huh!!!! layaaaaannnn...

Dah terang2 la...peberet mama ni...fish n chip...nampak mcm biasa je kan...tp ranggup ikan dia..pastu kentang goreng dia sedap..tak mcm biasa...Danish je la yg bedal kentang tu...uuhuhuuuu...menu ni kat sini..rm12.90

ni pulak...menu hubby aku....kambing tu woooooo....
terang2 la...mamaD ni mmg tak leh makan kambing...tak tau nape??lepas makan mesti pening semacam...lagipun tak suka bau dia.....tp hubby aku.. tetap layaaaaannn....rm16.90 tu...pergh!!!mentang2 la org belanja...ekekekeee

ni pulak...menu org yg belanja tu.....hehehhee...tak tanya pulak bape rm???lupa la...


Korang tgk ni...dah stanby dah nak membalun dah hubby aku ni...yg aku menannnaahh!!! tu...tak sempat aku nak merasa buah naga tu...tgk2 dah lesap dah...wakakkaakk...

Kes budak sorang ni pulak...mlm td...bukan datang nak makan....nak balun air je kejenyeee...selagi air tu tak abis....selagi tu la danish ni tak reti dok diam...letak la air tu kat mana penjuru meja pun..mmg dia kejonya...wakakkaaaa...
tgk tu air yg dah abis pun dia sedut mcm org tak puas ati...terbongkok2 la...baru rasa sedapnya air laici...selama ni mamaD bagi suh rasa...exsen...tak nak....
mmg gitu la sikap danish ni..susah nak merasa sesuatu yg baru...tp bila dah dicalitkan sikit kat mulut dia..mula la..nak abiskan...wakakakaa
Beginilah rupenyer bila sudah dibalun....mmg tak terabis la weiiii...byk no tokey kedai ni bagi...wakakakaa...bbuuurrrlllpppp...alhamdulillah..rezeki Allah bagi...rm57 jugak la melayang duit org tu mlm td.....wakakaa..apepun tq...:)



Best regards,
szulnorain78
Agent Insurans

Great Eastern Life - Insuranskan pendapatan anda sekarang..!
Dptkan Kad medikal hnya RM1 sehari untuk dptkan nilai
kad RM60K setahun,Kos Rawatan serendah 10% dr kos yg tpaksa kita tanggung di Pakar..
(Co-ins 10% Maks 500.00).
plan anak:-rm60,rm120,rm150-siap medikal kad
plan dewasa:-rm130,rm150,rm180,rm200-siap medikal kad
tel.:0127121230 @ 0127442334
szulnorain@yahoo.com
http://www.tagged.com/szulnorain78

3 comments:

Mama Qaseh said...

Wah da org velanje mkn yea..
murah rzeki kan MamaD..
sdaaap tue menu trliuq2 org kt cni hehe..

siti nurbaiya said...

kat mana kedai tu
best gak kalau dapat pi try

mamadanish78 said...

baiya....mamaD 1st time cuba makan kat kedai tu...kat area2 umah mamaD gak....Masai.Jb...macam baru bkak je kedai tu...terang mderang..tu yg nak try tu...

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...