Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Sunday, May 10, 2009

Durian punya pasal.....


Durian Oh Durian

Terliurrr kewww....hahahahaaa...
syoknya makan durian malam td....huhuhuuuu...
Kalau korang nak tau...sebenarnya plan mlm td nak ke Jusco...papa nak belikan aku adiah la kononnya....Jeng jeng jeng...
tp yg sakit ati tu kan....tp dah terubat ler sikit...
malam td hubby lupa yg ada bola (MU)...pasukan bola dia live la mlm td kat astro...kol 830..
pergh!!!berkorban la kononye tu...sanggup nak g jusco ni..takpe tak tgk MU pun tak pe...
sempena hari ibu untuk aku punya pasal....poyo tol..keluar gak la lepas magrib tu..
tp dlm masa yg sama..aku ni tak suka la nak g memana...tp hati ke lain..
so,dipendekkan cerita...aku pun mula la cakap ...

"pa..baik kita g Kidmat dulu...mana la tau ada yg ma kenan mana2 adiah kat kidmat tu...kalau takde..baru lah kita g jusco.....macamana?...nnti leh la balik awal..leh pa tgk bola.."

mcm tu la ayat aku lebih kurang...padahal kalau korang nak tau...
aku auta je tu...niat aku sbnonya...aku nih nak makan durian sebenonya...wakakaaa...
sambil menyelam..aku nak gak minum air...huhhuhuuu
yelah..tak best la kan..nak g jalan2 tp kepala laki aku tu teringatkan bola je...huhuhuuuu..

laki aku pun apa lagi...suka la dia...terus je kitaorg g kidmat je mlm tu...belek2 takde pun aku kenan...waakkaka..apa class beli kat kidmat...wakakkaaaa..auta nak durian je tuh...
so,mlm td aku tak dpt la beli adiah yg papa nak belikan tuk aku tuh...takpe..janji ttp janji..

haaaaa...nilah durian yg aku baham malam td....sedap giler...harap2 takde la yg ngidam durian pulak lepas nih yeeeekkk...wakakkaaa

p/s..jgn lupa pas mkn durian..basuh tangan ngan mulut dgn air yg kita tadaj kat kulit durian tuh....tak de la lepas makan tu bila bcakap ngan laki kita..madang bau durian jew...wakkaaa

korang nak tau ni apa...nilah tudung yg sempat aku cekau mlm td kat kidmat....bukan aku punya...aku nak bg kat mak aku la....tak best pulak rasanya setakat kongsi2 bg oven tu...so,aku beli la satu lagi adiah kat mak aku nih...harap2 mak aku suka la yek...


mmg ler berkelip2...wakkaaa..bio bila mak aku pakai...mengelip sikit....wakakakaaa



Best regards,
szulnorain78
Agent Insurans

Great Eastern Life - Insuranskan pendapatan anda sekarang..!
Dptkan Kad medikal hnya RM1 sehari untuk dptkan nilai
kad RM60K setahun,Rawatan free di pakar..
tel.:0127121230 @ 0127442334
szulnorain@yahoo.com
http://www.tagged.com/szulnorain78
.

4 comments:

Qasehku said...

Mmmmmm nyum nyum sdappnya doyan tue lma tk pekena nih hehe terliuq plak kita tau..

Qasehku said...

Emmm nyumj nyum sdapnyaaa doyan lma tk pekena nie hehe..tkecur lak..

ainazliena said...

durian ada lg x?..buat la bubur kacang..nnti i dtg uma k..hehehhehe

Mama-Danish & Sarah said...

telan air liur tengok durian ni...Danish dah lama teringin nak makan, tapi belum terbeli lagi... kesian dia...

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...