Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Thursday, May 28, 2009

Penangan BEN 10...


Kisah Danish ngan Ben 10

Hari Ahad lepas...kitaorg g giant...biasalah..papa dah bnyk habiskan masa kat camping kan..tghari Ahad tu balik...terus ajak mamaD ngan Danish p giant...saje..nak cuci2 mata...bkn nak shoping pun...he2..lagi pun sabun NV mamaD dah habis...ajak la hubby p beli sekali...

Jalan punya jalan....jumpa la baju Ben 10 ni haaaaa....Danish ni skrg tengah kemarok ngn barang2 Ben 10..pantang jumpa..mesti mata dia tertumpu je kat brg2 Ben 10 nih...

Kalau korang selalu je mamaD tgk upload baju2 baby girl kan...geram jek..kali ni mamaD nak upload baju2 budak lelaki pulak...my boy la...biasa budak2 lelaki ni...mcm ni la..minat ben 10,naruto,....

Lepas je belikan Danish baju ngn seluo Ben 10 nih...kitaorg singah la McD jap..heheheee...Si Danish ni tak pasal2 nak tuko baju...nak pakai baju BEN 10 masa tu gak...sabooo je la...layannnn...kat situ gak la mamaD kena pakaikan bju tu...pastu bila nak snap...siap pusing belakang tu...tak nak snap muka sndiri..nak snap gambo Ben 10 tu...haiiii...dah mmg lelaki...mcm tu la....

Nak jugak tunjukkan gambo Ben10 kat lengan tu...wakakaaa..suka sangat la tu bila dpt baju BEn 10...

Dapat la belikan baju Danish ni 2 helai...baju malam selai..siang selai...kopak gak rm50 campo sabun NV mama rm50..rm100 aritu melayang mcm tu je aritu...haii..skrg ni nilai RM tu dah mcm air jeee...kejap je abis...uuhhuuu....tak pe lah..yg ptg anak aku happy gitu..yg ptg dia rajin g sek..rajin belajo...udah...

tgk tu...danish klu kat umah mmg rajin....tak sek tak tau la.....
suka betul dia kalau bab2 baca buku Bacalah ni...tp biasalah masih tersangkut2 lagi bila mbaca...uuhuuuu...



Best regards,
szulnorain78
Agent Insurans

Great Eastern Life - Insuranskan pendapatan anda sekarang..!
Dptkan Kad medikal hnya RM1 sehari untuk dptkan nilai
kad RM60K setahun,Kos Rawatan serendah 10% dr kos yg tpaksa kita tanggung di Pakar..
(Co-ins 10% Maks 500.00).
plan anak:-rm60,rm120,rm150-siap medikal kad
plan dewasa:-rm130,rm150,rm180,rm200-siap medikal kad
tel.:0127121230 @ 0127442334
szulnorain@yahoo.com
http://www.tagged.com/szulnorain78

3 comments:

ainazliena said...

syiera yg pompuan pon suka ben-10..apa yg best citer tu..bebudak je la yg tahu..

miezaniera said...

hehehe tp ben10 tu mmg best.best tgk citer ni.kite ni mmg suke layan cite kartun.bukak tv konon nk bg qasrina tgk tp last2 eden yg kusyuk tengok.huhu

MAMASYAZA said...

sama la anak akak pun suka gak tgk ben 10 tu...tapi mmg best tau citer tu...ben 10 boleh tukar jadi 10 watak lain. tapi blom mintak lagi nak baju ben 10....tak lama lagik tak tau la....mesti cam danish gak

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...