Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Tuesday, May 19, 2009

gelagat danish..ngan ubat zentel...


Aktiviti danish semalam....


Semalam sek Papa ada buat sambutan Hari Guru....
Banyak gak Papa dapat hadiah dari anak murid dia.....
Tapi tulah....biasala...kanak2 yg bagi kan...
standard la adiah 2ringgit...wakakaaa
Tapi tak pelah...yg ptg kita bsyukur sbb ada jugak anak2 murid yg mghargai dan berlumba2 nak bg hadiah kat cikgu masing2....
Tapi tu lah...yg mjadi masalahnya...rak kat umah aku ni...
dah btahun2 sambut hari guru...
dah penuh ngan barang2 adiah hari guru ni...
dah mcm tokey kedai 2ringgit dah..wakakaaa
aku tak tau nak letak mana dah...nak letak kat rak yg takde tutup..bahaya....
yelahhh...benda kecik2...pastu ada yg berkaca..
kena langgar ngan danish ...naya jeeeee...

nilah dia hadiah2 yg Papa dapat semalam...tahun ni rasa kureng sikit kot...wakakaa....ok yg baju merah ngan biru tu...anak sedara mamaD...anak kakak.....Yang baju biru tu (Nabil) sebaya ngan danish...ptg mak dia ngajar....so,pagi aku la yg tolong jaga....Tolong apanya...dibayar gaji tu...wakakakaaa...layannnn...yg baju merah tu abang dia (akim)..semalam sek pagi..ada sambutan ari guru gak..so,ptg tak sekolah la...tu yg abang dia pun ada sekali smlm...sama2 bukak adiah ngan danish..

Tapi nnti kalai mamaD free2...mamaD nak cetr sikit ttg Nabil yg pakai baju biru tu...dia Autisma....lain artikel mamaD cter yeeeee....tungguuuu....mmg spesial budaknya..uhuhuuuu

Alamak!!kecik la pulak pic nih...kalau korang nak tau...tu lah rak yg dah mcm rak jual barangan rm2 tu...wakakaaa...dah penuh ngan adiah2 PAPA...niat dihati buat rak tu...nak letak la set vantage keeeee...set vision keeeeee....uuhuhuhuhuuuuu...hampeh!Tak pe...akan ku usahakan jugak.... Malam pulak...mamaD singgah econsave jap...niat asalnya nak beli kan nudget ngan kentang goreng danish ni je..nak bawak bekal g tadika esok...tp lain pulak jadinya...kata hubby alang2 dah belanja ni...kita beli la apa yg takde kat rumah tu....mak'aiiii...kalau nak diikutkan bulan ni mmg belum belanja lagi...mmg byk la nak beli...wakakaaa..
dah la amik troli kecik jew..suka la danish tu....dapat sorong sana sini ngan troli kecik tu....

Balik tu singgah kat farmasi...Hubby tak alih2 je nak belikan kita anak beranak Zentel ni....korang tau tak apa zentel ni...????hehehheheee...
ubat cacing....kata hubby aku 6bulan sekali kena makan ubat ni....layannnn kan je laaaa...
apa pun tq Papa...sebab jaga kesihatan kitaorg ni...papa satu..mama satu...danish satu....
Tapi punya la seska nak bg Danish ni makan ubat ni...Ya allah....kaki tangan kena pegang...wakakaaa
tapi last2 bila dia dah rasa sikit....mula la..nak lagi...uuhuhuuuuu
mcm susu danish kata...

Dah siap semua...dah makan...dah kena mkn ubat cacing....dah basuh kaki...muka...baca doa...apalagi si danish ni...bukan main peluk lagi ngan bantal busuk dia tu....

nasib baik ada 3 je mrbean tu....seboleh2 nak peluk semua..kalau ada sepuluh...tak dapat aku nak bayangkan...wakakakaaa...

Lega rasa hati bila tgk anak kita ni dah tidooooo.....sejuk je tgk muka dia dlm keadaan tido tu...maksud aku...aku pun dah leh la tido gak...wakakakaaaa.....layaannnnn...


Best regards,
szulnorain78
Agent Insurans

Great Eastern Life - Insuranskan pendapatan anda sekarang..!
Dptkan Kad medikal hnya RM1 sehari untuk dptkan nilai
kad RM60K setahun,Kos Rawatan serendah 10% dr kos yg tpaksa kita tanggung di Pakar..
(Co-ins 10% Maks 500.00).
plan anak:-rm60,rm120,rm150-siap medikal kad
plan dewasa:-rm130,rm150,rm180,rm200-siap medikal kad
tel.:0127121230 @ 0127442334
szulnorain@yahoo.com
http://www.tagged.com/szulnorain78

6 comments:

Mira said...

untung jugak jadi cikgu ye...setahun sekali ada hari special untuk guru-guru..dapat adeyah plak tu..bagus murid2 sekarang..ada jugak tu yang simpan duit nak belikan deyah untuk guru mereka...ada jugak yg minta duit kan ibu bapa nak beli adeyah kan...

Gieyana said...

x per, walaupun RM2..tp niat murid2 tue suci kan! bertuah hubby u dpt gift...

~~ciklinn~~ said...

itulah hsuben linn pun kalau hari guru dpt mcm2 yg best tiap2 tahun mesti dpt byk franme sampai tak tua dah nk tepek gamabr apa kat frame tu...

adoii danish samlah dgn anak teruan linn yg kecik tu sgt2 seksa kalu suh mkn ubat.. yg laju kalau bg vit C jer

kemass yer umah mamadanish suka tgok..

ninie's corner said...

bestnye dpt byk adiah.....yg untung tentu la.....si danish tu.....dah mkn ubat cacing? ninie pun dah lama tak mkn ubat cacing, kena beli kat farmasi nampak nye.........

Faridah said...

Oitt..botol susu tu tmasuk adiah jugak ker? ke danish yg punyer??heheh

Mira said...

re : besok mira nak gi makan-makan lagi kat asam pedas tu..aduh hari2 makan pun tak pe...wakakakaka

re : entah2 aswad ni anak member mamaD kot...sebab wife Man ni orang JB...tapi JB tau tak tau kat mana..

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...