Family MamaD

Family MamaD

Teman Setia mamaD

Note dr mamaD :

NOTE FROM mamaD :-

layari :- http://www.facebook.com/muslimahbijak.collections
dan jangan lupa bagi yang sedang cari2 kereta tuuu..leh lawati

~Dear Customers, please refer to our size chart before choosing the size for your T-shirt Muslimah.Thank you.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Mohon rujuk carta ukuran T-shirt Muslimah sebelum membuat pilihan saiz. Terima kasih.

~Dear customers.To avoid confusion, we already taken out details for no stock T-Shirt Muslimah.

~Kepada pelanggan yang dihormati. Untuk mengelakkan kekeliruan, pihak kami telah mengeluarkan details bagi T-Shirt Muslimah yang telah kehabisan stok. Harap maklum.

~Dear Customers.Please take note that all sales is subject to stock availability.Muslimahbijak.com do not keeps all the designs and sizes at all time. We suggest that you check the design/size availability by clicking the link below the slide show.Thank you.

Friday, May 15, 2009

TAG N AWARD UNTUK KWN2 YG DTG ZIARAH...

TAG DARI KAK NINIE kiter ni....

sama2 org JB nih...


eerrrmmm...1st time ni kena jawap TAG dr org nih...uhhuhuuhuu...teruja gitu...

ok...apapun aku try jawap dgn sejujur-jujurnya....hehehae
Sebelum tu...MamaD nak bg award ni kat Kak Ninie....huhhuuuuu..amik la...jgn malu2...he2


1. Bila kali terakhir anda cuci toilet?
Soalan ni mcm tau2 je aku baru lepas cuci toilet mlm tadi....uhuhuuu


2. cuci kecuali dah kotor2.
tak jugak...ikut mood...kalau tangan dah terpegang berus tu...automatik tangan tu jalan sendiri....wakakakaa..
tp kita bertiga je...takde la kotor mana pun...hehehee


3. Dalam 1 minggu berapa kali anda mop lantai? Kenapa?
pun ikut mood gak...biasa setiap hari Jumaat mesti nak mop lantai...nape tah...?agaknya tenaga dah dicas...sbb tu rajin bila ari jumaat ni...wakakaa..tp,sejak danish sek ni rajin gak la mop...sebab dia selalu buat homework..suka padam2..byk la abuk pemadam tu...sekali sapu terus mop sekali....rajinnnn mama kata papa...ekekeke


4. Apa tugasan terakhir anda sebelum menjelang malam?
Pastikan baju keje ngan bju sek danish dah siap digosok....kalau dah gosok..leh la tido....

5. Apa menu hidangan makan malam anda yang paling simple?
Nasi + kicap + telo hancur...wakakaaaa.. atau mee maggi sedap dimakan...


6. Minuman selalu anda buat waktu pagi?
Kacip fatimah lerrrr...atau milo panas...

7. Sebelum tidur apa yang anda suka lakukan?
Suh danish baca doa...danish ni kalau baca doa suka baca kuat2....

8. Siapa yang harus menjawab tag ini?sesiapa saja yang ingin menjawab tag ini dipersilakan
Haaaaaaaa....nak pas kat Cik Dah lerrr.....ngan izah....

jawap2 jgn tak jawap....
Lepas je jawap TAG ni..baru leh amik Award tu dr mamaDanish....hehehee
sapa2 yg datang ziarah umah mamaD....
mamaD harap amik la Award kat atas tu...sebagai tanda kita berkawan....


Best regards,
szulnorain78
Agent Insurans

Great Eastern Life - Insuranskan pendapatan anda sekarang..!
Dptkan Kad medikal hnya RM1 sehari untuk dptkan nilai
kad RM60K setahun,Rawatan free di pakar..
plan anak:-rm60,rm120,rm150-siap medikal kad
plan dewasa:-rm130,rm150,rm180,rm200-siap medikal kad
tel.:0127121230 @ 0127442334
szulnorain@yahoo.com
http://www.tagged.com/szulnorain78

6 comments:

ainazliena said...

sy amik erkk..kita kan kawan..nk tepek kt uma ni..:)

ainazliena said...

sy amik erkk..halal ye..

Gieyana said...

salam..dh jawab nie..kalau amik award jer bleh x?heheheh

ninie's corner said...

terima kasih daun keladi..........dah ambil dah.......dah tepek pun......

Faridah said...

OK..dah siap tag, nak amik award ni. hehehe

~~zuraiwan~~ said...

kak...amik award je ke? or tag nk kena jwb sekali? hahaha..

Permata Hati Kami

Yahooooooooooo!!!muka anak mama iras muka mama n papa!!!!ahaks!!

Rehat Sebentar...